Skip to content

Informatiebijeenkomst Parkinson

Glendi
22 april 2019 | 9:00

Advertentie

informatiebijeenkomst SJG WeertInformatiebijeenkomst Parkinson: ondersteuning bij veranderingen in denken, gedrag en werken
Op dinsdag 14 mei 2019 organiseert ParkinsonNet Weert een informatiebijeenkomst voor mensen met Parkinson en hun naasten. Dit keer staat de avond in het teken van ondersteuning bij veranderingen in denken, gedrag en werken bij de ziekte van Parkinson. De bijeenkomst vindt plaats tussen 19:00 en 21:00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie Agenda) of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Programma
De informatieavond wordt verzorgd door Libra Revalidatie en Audiologie. Een revalidatiearts en behandelaren geven uitleg over wat medisch specialistische revalidatie inhoud en hoe deze vorm van revalidatie u kan helpen bij veranderingen in het denken (geheugen, tempo van denken), gedrag, stemming en het werken. Zij vertellen u welke mogelijkheden er zijn, zodat u kunt beslissen of medisch specialistische revalidatie iets voor u is.

ParkinsonNet
Als gevolg van de ziekte van Parkinson kan iemand uiteenlopende klachten hebben of problemen ervaren op verschillende gebieden. Hierdoor zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en de begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson. Het is belangrijk dat deze zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar afstemmen. In de regio Weert werken de volgende zorgverleners via het netwerk ‘ParkinsonNet’ samen aan goede zorg voor mensen met Parkinson: fysiotherapeuten, apotheker, diëtist, geriater, ergotherapeuten, neurologen, revalidatiearts, GZ-psycholoog, logopedisten, specialist Ouderengeneeskunde en Parkinsonverpleegkundige. Op www.parkinsonnet.nl staat meer informatie over de ziekte en is ook te zien welke zorgprofessionals en behandelaars zijn aangesloten bij het netwerk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie