Skip to content

Heel Weert Wandelt

Redactie
20 april 2019 | 16:00

Advertentie

Zondag 19 mei zal Heel Weert Wandelt plaatsvinden. Een evenement voor stichting Dierenlot, georganiseerd door drie eerstejaarsstudenten marketing, communicatie en evenementen van de Rooi Pannen in Eindhoven.

Heel Weert Wandelt is een kleine hondenwandeling waarbij het voornamelijk draait om de vele nevenactiviteiten die ze georganiseerd hebben.  Er komt een dierenambulance waarin je een kijkje kunt nemen en een informatiekraam over het goede doel. Ook zal er een hondenschool aanwezig zijn die een leuke activiteit organiseert en zijn er heel veel leuke prijzen te winnen bij de loterij. Verder krijgen de eerste 30 bezoekers een mooie, goedgevulde goodiebag gesponsord door dierspecialist Paul Meevis.

Heel Weert Wandelt zal plaatsvinden bij trimsalon Jetty van der Hulst. Een unieke locatie met vele bossen, meertjes en dieren. Deze dag zal de winkel geopend zijn, zodat je je kunt laten informeren over alle professionele trim- en verzorgingsspullen die hier te koop zijn. Maar ook kun je met jouw viervoeter in de trimsalon terecht voor een gratis vachtverzorging.

Alle opbrengsten zullen naar stichting Dierenlot gaan. Reden genoeg om te komen dus! Heel Weert wandelt, zondag 19 mei van 11.00 tot 15.00 uur, Booldersdijk 29 Nederweert. Ben erbij!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie