Skip to content

Fortutas Heren 1 kampioen

Redactie
13 april 2019 | 18:10

Advertentie

Vandaag, zaterdag 13 april, in de laatste speelronde van dit seizoen heeft VC Fortutas Heren 1 het kampioenschap behaald in de 3e Klasse Nevobo.

Spannend
Het was al enkele weken erg spannend en door de resultaten van de afgelopen weken zou de beslissing vandaag vallen. De Fortutas Heren, die gesponsord worden door Konings Transportbandenbouw, moesten om 13.00 uur aantreden in Maastricht voor de wedstrijd tegen het laag geklasseerde Fyrfad. Het Fortutas team liet zien dat ze zenuwen goed in bedwang konden houden en wisten de wedstrijd met 4-0 te winnen waardoor ze het kampioenschap definitief veilig gesteld hebben. Een geweldig mooie prestatie want hierdoor zal het team nu ook promoveren naar de Nevobo 2e klasse.

Nadat Fortutas in het seizoen 2015-2016 weer met een herenteam kon deelnemen in de competitie is er enkele jaren gebouwd aan een team en een 2e team. Dat heeft er nu toe geleid heeft dat Fortutas weer naar de 2e klasse  gaat. Dit is de klasse waar ze 7 jaar geleden voor het laatst uitkwamen. De basis is nu groot genoeg om vooruit te kunnen kijken op een mooi seizoen in de 2e klasse vanaf september 2019.

De felicitaties gaan naar de spelers en begeleiders van Heren 1 en naar hun invallers die ook hun bijdrage geleverd hebben in dit kampioenschap om de smalle selectie af en toe aan te vullen. Komende maandag 15 april zullen de heren om 19.15 uur gehuldigd worden in de sporthal de Bengele.

Advertentie

1 Reactie

  1. Dikke strijders! Erg trots op onze lokale held uit Leuken Ramino! Maak er wat moois van en veel plezier nog met het bouwen van een feestje!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie