Skip to content

Jumbo Heerschap gaat bezorgen in Nederweert

Redactie
11 april 2019 | 8:00

Advertentie

Door de groei van het aantal online bestellingen gaat Jumbo Heerschap de bezorgservice uitbreiden. Naast Boshoven en Heythuysen, zal ook Nederweert vanaf 16 april een bezorgservice krijgen. Vanaf vandaag kunnen klanten de eerste bestellingen plaatsen voor bezorging op 16 april.

De bezorging van boodschappen is een langgekoesterde wens van klanten uit Nederweert en omliggende dorpen. De derde bezorgbus zorgt voor meer bezorgcapaciteit in Weert en Nederweert, waardoor klanten minder snel zien dat de gewenste bezorgtijd al vol zit. Klanten kunnen vanaf vandaag de bestelling plaatsen en Jumbo Heerschap Nederweert bezorgt deze vanaf 16 april.

De gehele dag je boodschappen ophalen bij het Pick-Up-Point
Door de komst van de bezorgservice in Nederweert betekent ook dat het Pick-Up-Point de gehele dag is geopend. Klanten kunnen de gehele dag de boodschappen ophalen bij het Pick-Up-Point in de winkel. Voorheen was het alleen mogelijk vanaf 17:00 uur je boodschappen op te halen m.u.v. de zaterdag. Van dinsdag t/m donderdag kun je de bestelde boodschappen ophalen zonder extra kosten. Bij bezorging kun je op deze dagen kiezen voor 50% korting op je bestelkosten.

Jumbo Heerschap heeft Pick-Up Points in Nederweert, Heythuysen en in Weert in Leuken, Moesel en Boshoven.

Precieze aankomsttijd via de Jumbo App
Jumbo is de online dienstverlening continu aan het verbeteren om de klant de beste service te bieden. Zo was een grote wens van klanten om eerdere communicatie te krijgen met betrekking tot de verwachte bezorgtijd. Hierdoor heeft Jumbo Heerschap een nieuw routeplanningssysteem gekregen, waarbij klanten meerdere malen automatisch geïnformeerd worden over de bezorgtijd. Ruim van te voren wordt een tijdsblok van één uur naar de klant gestuurd. Wanneer de bezorger de route aan het rijden is, krijgt de klant een precieze aankomsttijd in de Jumbo App te zien op basis van live locatie. Djarno, verantwoordelijk voor de bezorgservice binnen Jumbo Heerschap zegt: ‘op deze manier kunnen wij de klanten nog beter van dienst zijn!’

Ook bestellen? Bestel dan gemakkelijk en snel via Jumbo.com  Zakelijk bestellen? Jumbo.com/zakelijk of neem contact op met Djarno Janssen, 06-12812414.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie