Skip to content

OVN-taart voor RV Groen

Redactie
11 april 2019 | 20:59

Advertentie

RV Groen is het jongste nieuwe lid van de Ondernemers Vereniging Nederweert (OVN). Speciaal voor deze gelegenheid overhandigde voorzitter Thijs Linsen een taart aan de medewerkers die de bloembakken in het centrum van Nederweert weer mooi hebben aangekleed.

RV Groen
Mensen het gevoel geven dat ze ergens bij horen en daarbij ook nog een positieve bijdrage leveren aan hun omgeving, dat is één van de belangrijkste missies van RV Groen. De personeelssamenstelling van RV Groen bestaat voor een groot gedeelte uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aangevuld met vak geschoolde hoveniers proberen zij zichzelf dagelijks naar een hoger niveau te tillen en het beste uit zichzelf te halen.

RV Groen (Risse-Vebego Groen) is actief in het onderhouden van de openbare ruimte, particulier en zakelijk groen, bestratingen en reinigingswerkzaamheden. Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, het opnieuw beklinkeren van uw oprit of het onderhouden van een gemeentelijk park, je bent bij RV Groen aan het goede adres. “Onze mensen hebben voor ieder probleem een oplossing en gaan dan ook graag aan de slag om uw wensen te verwezenlijken“.

Sinds 1 januari 2019 is het bedrijf gevestigd te Nederweert op zowel de Hulsenweg (kantoor) als op de Gutjesweg (werf). “Op beide locaties staat een enthousiaste club mensen klaar om van jouw werk onze uitdaging te maken. Wij nodigen je dan ook van harte uit om met ons het gesprek aan te gaan om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden“.

RV Groen (Risse-Vebego Groen) | Hulsenweg 11 | 6031 SP Nederweert | Tel. 0495-218015 | www.rvgroen.nl.

Wil je ook lid worden van Ondernemers Vereniging Nederweert? Neem contact op met Thijs Linsen via voorzitter@ovnederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie