Skip to content

Hubo/Duijts zonwering pakt groots uit!

Redactie
10 april 2019 | 12:00

Advertentie

En terecht, want ze hebben een mijlpaal bereikt……
17 April 2019 bestaan ze 35 jaar en daar zijn ze trots op.
 Dit willen ze natuurlijk graag samen met jou vieren.

In April 1984 openden Jan en Mien Duijts een doe-het-zelf zaak. Zoon Marcel en Marion Duijts namen de zaak in 2001 over. Zestien jaar later, in 2017 werd de sleutel overgenomen door Hans en Petra van Deursen. De zaak bestaat nu 35 jaar. Een feestje waard.

Vertrouwd gevoel
Je voelt je er al snel vertrouwd. Dat komt niet op de laatste plaats door het personeel, dat gemotiveerd het werk doet. Hans: “Voorheen bestond ons personeel alleen uit mannen. Sinds zomer 2018 zijn daar twee dames bij gekomen: Karin Wulms en Esther Veugen, bekend van het voormalige verf- en behanghuis Poell in Nederweert. Ik moet eerlijk bekennen: de sfeer is er nog beter op geworden. De dames geven kleur aan onze zaak, mede door hun vakkundige inbreng.

Karin en Esther hebben beide veel ervaring in de advisering en verkoop van raamdecoratie, mengverven en behang. Samen met de mannen in het team zijn zij aanspreekpunt in de winkel. Vaste klanten van Hubo Duijts kennen Corné Heber en Johan Feijen. Zij zijn beiden bijna 20 jaar in dienst bij Hubo Duijts en kennen de winkel als hun eigen gereedschapskist. Zij weten voor iedere vraag een antwoord en voor ieder probleem een praktische oplossing. Leo Mooren is sinds anderhalf jaar degene die meet, installeert en monteert bij de klant. Vrijwilliger Daniël Bergh is de helpende hand op de achtergrond. Klusjes in de zaak of op karwei zijn bij hem in goede handen.

Nieuwe huisstijl
Als er ooit toevallig een goed moment was om de huisstijl enigszins om te gooien, dan is het in de aanloop naar het jubileumjaar van Hubo Duijts. Eind 2018 werd op landelijk niveau de Hubo-huisstijl aangepast. Het logo werd iets frivoler en de huisstijlkleuren werden nadrukkelijker in de winkels aangebracht. Zo ook bij de Hubo in Nederweert. De vernieuwde huisstijl is bovendien te zien aan de vernieuwde signing op de voor- en achtergevel, op de bedrijfswagens en in de kleding van de medewerkers.

Jubileum-feestweek
Naast een wisselend aanbod producten hebben ze diverse kortingsacties in de week van 15 t/m 20 April, waarvan ze jou als klant willen laten meegenieten in hun jubileum-feestweek.
 Op Sikkens mengverven 25% korting, 15% korting op maatwerkschuifkasten evenals op horramen en -deuren. De montage van rolluiken is in die week gratis.
Tevens is er voor de kinderen een kleurwedstrijd waar ze prijzen mee kunnen winnen.

Profiteer dus mee van grandioze aktie-kortingen en pak juist nu die klussen aan die je al lang wilde aanpakken! De vakmensen komen het project graag opmeten en maken de schuifkast, hor of zonwering exact op maat. Hubo is er voor de beginner, de zelfstandige, maar ook voor de ervaren klusser.

Ze nodigen je graag vrijblijvend uit in de showroom om jezelf een beeld te vormen van alle mogelijkheden. Indien gewenst maken zij voor jou een passende offerte zodat je weet waar je aan toe bent.

Je bent van harte welkom

Hubo/DUIJTS Zonwering

Kerkstraat 16
0495-626309
info@huboduijts.nl

Open: 
Maandag / Donderdag 8.30-18.00 uur
Vrijdag 8.30-20.00 uur
Zaterdag 8.30-16.00 uur

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie