Skip to content

Feestje op je bord

Redactie
10 april 2019 | 18:00

Advertentie

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Gewichtsconsulent Bianca Laenen van Diplan Studio gelooft niet in poedermaaltijden of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die Bianca voert met de overkoepelende beroepsvereniging, laat zij zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is.

Negen uitdagingen om gezonder te eten
Gewichtsconsulent Bianca Laenen van Diplan Studio: “Feestje op je bord is een tropische, vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik inspireer mensen tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten”. Dat doet ze onder andere via de Facebookpagina en website.

Bezoek de BGN-gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek
De overkoepelende beroepsvereniging neemt, als onderdeel van deze campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Je bent daar van 23 t/m 29 mei van harte welkom om inspiratie op te doen en een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Er zijn mooie zomerse prijzen te winnen zijn.

Persoonlijk advies
Gewichtsconsulent Bianca Laenen biedt ook individuele en groeps- begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Feestje op je bord’ heeft zij op dit moment een speciaal aanbod. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk.

Meer informatie is te verkrijgen bij Diplan Studio via emailadres diplanstudio@planet.nl
Diplan Studio, Kerkstraat 30 te Nederweert. Telefoon: 0495 – 631166

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie