Skip to content

Zwem jezelf fit bij Reddingsbrigade Nederweert

Redactie
7 april 2019 | 19:00

Advertentie

Zwem jezelf fit bij Reddingsbrigade Nederweert

. Van dure sportschoolabonnementen tot crashdiëten. Misschien niet (alleen) voor een perfect bikinibody of sixpack op het strand, maar ook gewoon om lekker en goed in je vel te zitten. 
Sporten is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl, maar niet iedereen is er voor te porren om in de sportschool met gewichten en yogaballen aan de slag te gaan. Of wellicht laat een hardnekkige blessure dit niet toe. Heb je er dan al eens aan gedacht om te gaan zwemmen?

Niet voor niks wordt er regelmatig in het nieuws benoemd dat dit een van de gezondste sporten is. Tijdens het bewegen in het zwembad train je ál je spieren in je lichaam en doordat je zo veel lichter bent in het water, worden je gewrichten niet zo zwaar belast als tijdens het sporten op het droge. Dit maakt zwemmen een hele toegankelijke sport, ook voor mensen die herstellende of net hersteld zijn van een vervelende blessure.

Wist je daarnaast dat zwemmen een effectieve manier is om af te vallen? Doordat alle spieren aan het werk worden gezet, verbrandt je snel veel calorieën. Zo blijkt 3 kwartier baantjes zwemmen beter te zijn dan een les spinning of een circuittraining in de sportschool (bron: fit.nl).

Wat is er nu leuker dan met leeftijdsgenoten één keer in de week samen te sporten? Maandelijks wordt er achteraf gezellig wat gedronken en tijdens de 45 minuten zwemmen wordt je, bijgestaan door je medezwemmers en een vrijwillige instructeur, gemotiveerd om een afwisselend programma te zwemmen. Ongeacht je snelheid of persoonlijke doelen, Reddingsbrigade Nederweert heeft verschillende banen waarin jij op jouw niveau aan je conditie en gezondheid kunt werken voor omgerekend slechts €7,- per maand!

Daag jezelf uit en kom twee weken gratis proefzwemmen op een maandagavond in het Laco zwembad in Nederweert. Kijk voor meer informatie op www.reddingsbrigadenederweert.nl. 
Tot ziens in het zwembad!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie