Skip to content

Ospeldijk ‘Hartveiliger’ met nieuwe AED’s

Redactie
4 april 2019 | 15:00

Advertentie

Enkele maanden geleden is de Dorpsraad-Ospeldijk gestart met een crowdfundingsactie voor de aanschaf van een nieuwe AED. Dit ter vervanging van de oude AED. Een AED gaat gemiddeld 8 tot 10 jaar mee en moet dan vervangen worden. Wanneer er genoeg geld over gemaakt zou worden dan zou er een tweede AED aangeschaft kunnen worden om zo ook het buitengebied ‘Hartveiliger’ te maken.

Donatie
Inmiddels heeft de firma Welten een AED gekocht en aangesloten bij het landelijk netwerk HartslagNu. De oude AED is vervangen en er is nog een extra AED gekocht.
Dankzij de inzet van de Dorpsraad-Ospeldijk, de kerstmarkt bij het Thomashuis en velen inwoners van Ospeldijk, is er een bedrag van € 3980 gedoneerd en heeft Ospeldijk nu drie AED’s. De derde AED is op een strategisch (dwz gemakkelijk te bereiken en betere spreiding) opgehangen bij Vakantiehuis “De Meule

Interesse
Stichting Hartslag voor Nederweert is nog altijd op zoek naar meer vrijwilligers. Kijk dan op de site www.hartslagvoornederweert.nl en kom naar de informatieavond op dinsdag 16 april.

Binnen afzienbare tijd zal Leveroy het stokje over nemen en geld in gaan zamelen om de AED’s daar te vervangen en mogelijk een extra AED te kopen. Ook zij zullen hulp krijgen van stichting Hartslag voor Nederweert middels advies en flyers.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie