Skip to content

Brede kijk op Hoofdpijn, een gratis workshop

Redactie
2 april 2019 | 14:00

Advertentie

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. Heb je hoofdpijn omdat je slecht hebt geslapen, of om dat je pijn hebt in je nek van de spanning? Of misschien omdat je niet genoeg gegeten hebt. Soms is het helder waar je hoofdpijn van hebt en soms ook niet. Hoofdpijn kan kort en tijdelijk zijn en dan is de oorzaak misschien niet zo belangrijk. Maar wel als het vaker terugkomt.

Hoofdpijn kan ook een langdurige klacht zijn die je lichamelijke en mentale effecten geeft. De ervaring is dat het lastiger is om er zelf achter te komen wat de oorzaak is, wat je er mee kunt doen, hoe je dit kan verminderen of liever nog verhelpen.

Gezondheidscentrum Weert
Vijf professionals van het Gezondheidscentrum Weert aan de Maaseikerweg hebben een samenwerking opgezet en willen ieder op hun eigen manier hun kennis delen met jou over hoofdpijn.

Heb je, of ken je iemand met, hoofdpijnklachten of wil je wat meer kennis en inzicht hierover dan ben je van harte welkom op de gratis ‘Workshop Hoofdpijn‘. Hierbij wordt niet alleen een stukje kennis gedeeld maar door middel van ervaringen en oefenen krijg je meer inzicht in wat hoofdpijn voor je betekent.

Deze gratis workshop biedt je ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met Osteopathie, Oefentherapie Cesar, Fysiotherapie en Stress en Vitaliteitscoaching. 

Dus je bent van harte welkom om te luisteren naar deze professionals die op jouw vraag van uit hun brede kijk inzicht geeft. De workshop is op maandag 15 april van 19:30 tot 20:30 uur, op de Maaseikerweg 45 in Weert. Meld je aan voor 11 april via receptie@gezondheidscentrum-weert.nl of via 0495-548461.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie