Skip to content

Land van Horne geïnteresseerd in ‘De Poort van Limburg’

Redactie
29 maart 2019 | 13:48

Advertentie

De Stichting Land van Horne heeft besloten mee te doen aan de biedingsprocedure van de gemeente Weert voor het kantoorgedeelte van de Poort van Limburg. Mocht zij de locatie verwerven, dan zal zij die gaan gebruiken voor de centrale huisvesting van 135 medewerkers die ondersteunend zijn aan het totale zorg- en dienstenaanbod van Land van Horne.

Kantorencomplex
Dagelijks bieden de 2.300 medewerkers van Land van Horne zorg en ondersteuning aan de inwoners van Weert en directe omgeving. Naast de aankoop van de locatie vraagt de ingebruikname van het kantorencomplex een aanzienlijke investering voor de afbouw en inrichtingskosten. Land van Horne is bereid deze investering te doen vanuit de overtuiging dat ze hiermee haar maatschappelijke middelen verantwoord inzet en een stevige basis legt voor de continuering van de zorg en werkgelegenheid in deze regio.

Een deel van de kantoorruimten zal na afronding van de bouwwerkzaamheden beschikbaar zijn voor gezamenlijke huisvesting met andere maatschappelijke organisaties die actief zijn voor en verbonden zijn aan de plaatselijke samenleving.

Land van Horne
Stichting Land van Horne is een organisatie voor thuiszorg, revalidatie, behandeling, zorgcentra, eetpunten, activiteiten en services. Elke dag staan de 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers klaar voor de cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.

Foto: Johan Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie