Skip to content

Opening Oogcafé Weert

Redactie
24 maart 2019 | 16:00

Advertentie

Een ontmoetingsplek met oog voor elkaar is gerealiseerd. Op donderdag 11 april zal Buurthuis Fatima haar deuren openzetten voor mensen met een visuele beperking, hun naasten, vrienden of gewoon geïnteresseerden in zichtproblematiek. Wethouder Zorg en Welzijn Dhr. P. Sterk zal dit 1e oogcafé in Weert openen om 14.00 uur.

In het oogcafé kun je dus een gezellig praatje maken met lotgenoten, informatie ophalen over alle mogelijke oogaandoeningen en ervaringen uitwisselen om het leven wat lichter te maken. Er zijn legio technische hulpmiddelen die daarbij kunnen helpen en ook die kennis is in huis of wordt in huis gehaald. Elke 2e donderdag van de maand tussen 14.00 uur en 17.00 uur kun je bij hen terecht en de koffie en thee staan klaar. Deelneming is vooralsnog gratis en ook jouw ideeën krijgen een plaats.

Ze beginnen met een kennismaking en inventariseren meteen waar de interesse naar uit gaat. Op basis van deze interesse zal een programma opgesteld worden waarin gastsprekers en deskundigen meer diepgang aan het onderwerp zullen geven. Dus schroom niet om je persoonlijke vragen te uiten.

Dhr. John Snijkers van Oogvereniging Limburg zal als voorzitter en ervaringsdeskundige de leiding nemen in dit eerste treffen. Mocht je vragen vooraf hebben of meer info willen dan kun je contact met hem opnemen op zijn mobiele nummer 0620248377.

Buurthuis Fatima ligt op een steenworp afstand van Station Weert aan de Nieuwstraat 11, 6001 TV Weert en is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Op eigen terrein zijn er parkeervoorzieningen voor hen die met de auto komen.

Voor meer info kun je terecht op www.oogvereniging.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie