Skip to content

Vrijwilligersavond St. Lambertusparochie (Foto’s)

Redactie
21 maart 2019 | 16:00

Advertentie

Traditie getrouw organiseerde St. Lambertusparochie voor haar ruim 76 vrijwilligers een vrijwilligersavond. De koren die hun eigen Cecilia-avond organiseren zijn bij dit aantal niet meegeteld. Dit jaar voor de eerste keer is deze avond verschoven naar maart omdat begin van het jaar de weersgesteldheid soms minder goed is. De avond is begonnen met een H. Mis uit dankbaarheid, waarna aansluitend de avond werd voortgezet in zaal Centraal. .

Pastoor Schuffelers dankte alle vrijwilligers voor hun inzet het afgelopen jaar. Zonder deze gratis aangeboden personele bijdrage van de vrijwilligers zou het voor de parochie moeilijk zijn om deze werken uit te voeren.

Oorkonde
Ook het afgelopen jaar waren weer een aantal vrijwilligers die voor hun verdiensten voor de parochie een vrijwilligersinsigne met oorkonde ontvingen. Het St. Lambertus-insigne in Brons ontvingen de dames G. Feijen en mvr. C. Verhoef. Laatst genoemde kon niet aanwezig zijn vanwege verblijf in het ziekenhuis en zal bij gelegenheid alsnog het insigne ontvangen. Verder ontvingen dit insigne de heren Fr. van Eijk en G. Fijen. Het Zilveren St. Lambertusinsigne kreeg opgespeld G. Scheijven en het Gouden St. Lambertusinsigne ontving J. Caris. Er waren twee vrijwilligers die tien jaar geleden het goud verdiende en nu bij het veertig jarig jubileum werden gehuldigd en werden ze in de bloemetjes gezet. Dit waren de dames L. Caris-Koolen en H. Dielissen-Custers.

Nadat allen gebruik hadden gemaakt van een heerlijk goed verzorgd buffet werd de avond voortgezet met muziek uit de oude doos van “Hans de Brabander”.. 
Al met al was het een gezellige avond zoals door meerdere vrijwilligers na afloop werd opgemerkt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie