Skip to content

Jumbo Heerschap Nederweert krijgt zelfscan!

Redactie
21 maart 2019 | 8:00

Advertentie

Jumbo Heerschap Nederweert verbetert! De supermarkt zal maandag 25 maart om 18.00 uur sluiten en heropent op woensdag om 08.00 uur.

Zelfscan
De winkel aan de Kerkstraat ondergaat een korte verbouwing. Om klanten vlot aan de kassa te kunnen helpen, wordt zelfscan toegevoegd. Hierdoor kunnen klanten zelf de boodschappen scannen en deze direct in krat of tas stoppen. Kortom, nog meer gemak voor de klant!

Maandagmiddag is de winkel gewoon open en zullen enkele bouwvakkers op de achtergrond al wat voorbereidend werk doen. Om zelfscan te kunnen introduceren, moeten de kassa’s worden afgekoppeld. Dit wordt gedaan op dinsdag 26 maart. Om die reden is de winkel op dinsdag 26 maart de gehele dag gesloten.

Meer verse producten
De groente- en fruit afdeling wordt vergroot en er komen meer producten bij. De ambachtelijke slagerij wordt ook uitgebreid met meer producten, onder de eigen lijn Óngeluifelik Lekker. Op die manier vergroot Jumbo Heerschap Nederweert de versbeleving in de winkel en kunnen klanten kiezen uit een nog groter assortiment verse producten.

Pendeldienst
Om de klanten tijdens de korte verbouwing volledige service te blijven bieden, zet Jumbo Heerschap Nederweert vanaf maandag 25 maart om 12.00 uur en dinsdag 26 maart vanaf 09.00 uur een pendeldienst in. Dit betekent dat er ieder uur een taxibusje klaar staat voor de winkel in Nederweert, dat de klanten brengt naar de Jumbo aan het St. Jobplein in Weert, in de wijk Leuken. De busstop is op de parkeerplaats en zal duidelijk zichtbaar zijn. Hier zal ook het schema van de pendeldienst te vinden zijn.

Bedrijfsleider Maarten: ‘we zien u graag terug in de verbeterde winkel op woensdag 27 maart vanaf 08.00 uur!

Advertentie

4 Reacties

  1. Geen handige planning. Verbouwing tegelijk met de verbouwing van de Aldi en de Emté zo goed als leeg verkocht, ivm as sluiting.

    • Dan ga je toch naar de Phicoop in Ospel.

  2. Niet zo negatief. De winkel is maar een dag dicht. En zelfscan is hartstikke handig, scheelt ook een keer je kar in en uitladen.

    • Het scheelt ook weer in het personeel


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie