Skip to content

Kneepkens ICT | Met je ICT verhuizen naar… Pinkpop

Redactie
13 maart 2019 | 21:00

Advertentie

Met je organisatie verhuis je voor een lang weekend naar Pinkpop. Wat neem je mee? Computers, laptops, printers, telefoons,… in principe je hele kantoor. Je server kan niet mee, dus de verbinding ermee moet staan als een huis. Een extra verbinding is dan een welkome tip. Als organisatie van het oudste popfestival ter wereld wil je dan een ICT partner waarop je kunt bouwen. ‘Mr. Pinkpop’ Jan Smeets en Niek Murray, festivalmanager bij Buro Pinkpop, staan voor de organisatie van een prachtige jubileumeditie in het Pinksterweekend in 2019 – de 50ste! Zij werken inmiddels drie jaar met Kneepkens ICT Services en dat biedt hen zekerheid. 

In 2015 constateerde Buro Pinkpop dat het met zijn netwerk- en systeembeheer aan de slag moest. De bereikbaarheid en het groeiend aantal gebruikers van het netwerk en systemen in aanloop naar en tijdens het festival, waren toen twee belangrijke factoren voor een overstap naar een andere ICT partner. Na een tip maakte Niek Murray kennis met Ruud Kneepkens, directeur van Kneepkens ICT Services. “Het klikte meteen tussen ons, de kennis en expertise leek er te zijn en de offerte zag er goed uit. Redenen genoeg om in januari 2016 de overstap te maken naar Kneepkens ICT Services,” aldus Niek.  

24 uur per dag stand-by en klantvriendelijk
Niek: “Voorheen verhuisde het kantoor niet naar het festivalterrein in Landgraaf. Sinds de samenwerking met Ruud kan dat wel. Dankzij de goede en beveiligde verbindingen met de server en de levering van hardware voor ons ‘mobiele’ kantoor. Daarnaast staat Ruud met zijn team 24 uur per dag stand-by tijdens het festival. Dat werkt. En dat werkt prettig! Dankzij Kneepkens ICT Services starten we zeer binnenkort ook met VOiP telefonie, oftewel bellen via Internet. Daarmee zullen we nog beter bereikbaar zijn en besparen we kosten. Ruud is betrokken, helder in zijn verhaal en levert een goede service. Daar zijn we erg tevreden mee.

Vertrouwen
Aan de andere kant van de samenwerking vindt Ruud Kneepkens het ontzettend leuk om voor een organisatie als Pinkpop te mogen werken. Ruud: “Dat deze organisatie al een aantal jaren bewust voor ons bedrijf kiest, geeft aan dat ze vertrouwen in ons heeft. Pinkpop is enorm afhankelijk van zijn ICT omgeving en wij laten iedere keer weer zien dat dat bij ons in goede handen is.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie