Skip to content

Modeshows bij Pleunis Mode

Redactie
6 maart 2019 | 9:00

Advertentie

Heerlijk! Genieten van het mooie weer en dan natuurlijk zin in nieuwe kleding. De winkel bij Pleunis Mode is klaar voor het voorjaar met mooie, leuke en draagbare kleding in de maten 34 tot en met 48. Kleding die bij jou past volgens de laatste trends.

Nieuwsgierig naar de trends dit voorjaar?
De nadruk ligt op je eigen unieke stijl. Een groene lifestyle, waarbij duurzame technologieën, individualiteit en authenticiteit de hoofdrol spelen. De authenticiteit zien ze terug in nostalgische accenten. De trends uit de laatste vier decennia van de 20e eeuw en Oosterse en Afrikaanse invloeden druppelen door in elke collectie. Samen met de trend van felle kleuren en prints brengen de lente- en zomercollecties een kleurrijk en vrolijk beeld. De jaren 80 zie je terug in korte jasjes, hippe heuptasjes en polo’s met een bijzonder kraagje of opvallende print. More is more en hoe feller hoe beter. Duurzaamheid zien ze terug in de streetwear met retro sporty invloeden in moderne stoffen die op lage temperaturen wasbaar zijn. De individualiteit creëren ze samen met jou, door steeds wisselende combinaties in kleuren en vormen, die ze helemaal op jouw stijl afstemmen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom naar een van de drie modeshows op woensdag 13 maart (9.45 uur, 13.45 uur en 19.30 uur). In deze shows laten mannequins de trends en stijlen voor dit voorjaar aan je zien, kun je zien hoe je merken en stijlen kan combineren en voelen met hoeveel zorg het team van Pleunis Mode voor je klaar staat.

Zin om eerder langs te komen? Het team van Pleunis Mode ontvangt je met veel plezier en wil ook jou laten stralen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie