Skip to content

Prinsen te vroeg voor Rowwen Hèze (video)

Redactie
21 februari 2019 | 19:00

Advertentie

Het tweede weekend van mei lijkt nog ver weg maar komt snel dichterbij. De Prinselijke hoogheden uit de gemeente Nederweert kunnen niet wachten tot het jubileumweekend van Eindse Boys begint. In een ludiek promotiefilmpje is te zien dat Prins Harm I van VV de Pinmaekers samen met Prins Berend I van CV de Bengels naar Nederweert-Eind fietst om daar het concert van Rowwen Héze bij te wonen.

Prins Bert I
Ook Prins Bert I van VV de Vlikkestaekers heeft zich verkeken in zijn drukke agenda. Hij denkt naar Sonntag im Süden te gaan maar komt bedrogen uit. Gelukkig is Prins Sander I van KV de Piepkukes aanwezig om teleurgestelde gezichten te voorkomen.

11 mei: Rowwen Hèze
De voorverkoop van het concert van Rowwen Hèze op zaterdag 11 mei loopt ontzettend hard. Voorkom ook teleurstelling en bestel je tickets via www.jubileumweekend.nl

12 mei: Sonntag im Süden

Op zondagmiddag 12 mei zal het gratis toegankelijke Sonntag im Süden plaatsvinden. De band Woenderbaar neemt je middels een wervelende knotsgekke show mee op een muzikale rondreis door Duitsland. Op deze familiedag zal er uiteraard ook aan de kinderen worden gedacht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie