Skip to content

Vastelaovundj Wichter Middig CV De Bengels

Redactie
20 februari 2019 | 12:00

Advertentie

Vastelaovundj zaterdag 2 maart organiseert CV De Bengels uit Nederweert-West weer de gezellige Wichter Vastelaovundjs Middig! Zij willen alle kinderen van Nederweert en omstreken uitnodigen naar de Pinnenhof te komen om samen met Prins Berend I , Prinses Cynthia, adjudant Bart en De Bengels mee te hossen, dansen en springen.

Er is muziek van DJ Sjoske, optredens van o.a. Celine de winnares van het Nî-jwieërter lidjeskonkoer, Stefan Wolter halve finalist van het LVK 2019 en winnaar van het CMC Alaif 2019, Djuu toch! en de dansmarietjes van VV. De Pinmaekers, de “Ni-jwieërter Pinkes”. Ook zullen jeugdprins Armin I, jeugdprinses Indy met adjudante Amy en de jeugdraad van Elf van VV. De Pinmaekers gezellig mee komen feesten.

Wichter Middig
De middag begint om 14.11 uur en eindigt om 18.00 uur. Dus kom allemaal in jullie mooiste carnavalspakje en neem  jullie vriendjes, vriendinnetjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mee zodat jullie er samen met De Bengels een groot feest van kunnen maken. Voor de twee mooist verklede kinderen is er een hele leuke prijs te winnen die ook dit jaar mogelijk is gemaakt door Pins & Pints Bowling.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie