Skip to content

Getuigen verdrinkingszaak Weert melden zich bij politie

Redactie
6 februari 2019 | 15:39

Advertentie

Twee jongemannen die in de nacht van zaterdag op zondag een half uur op de Stadsbrug van Weert hebben gestaan, kort nadat de 22-jarige Weertenaar in het kanaal verdronken is, hebben zich gemeld bij de politie. Dat meldt De Limburger.

Getuigen
De twee die zich van 03:15 tot 03:45 op de brug bevonden worden nu gehoord door de politie. “Daar zijn we nu druk mee bezig”, aldus een woordvoerder van de politie tegen de krant. “Een van de vragen die we daarbij hebben, is of ze hebben gezien wat er zich bij het kanaal heeft afgespeeld. We hopen daarmee relevante informatie te krijgen, want we houden nog steeds alle mogelijkheden open: een ongeval of een misdrijf.” De twee worden aangemerkt als getuigen en niet als verdachten.

Ruzie
De politie wil nog niet bevestigen of de 22-jarige eerder die nacht betrokken was bij een ruzie in een café op de Oelemarkt. Wel is er onderzoek gedaan in de omgeving van de Oelemarkt.

Het lichaam van de 22-jarige is vrijgegeven. Over het resultaat van het forensisch onderzoek en of de Weertenaar wonden had, wil de politie nog niks kwijt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie