Skip to content

Zoektocht mogelijke drenkeling

Redactie
3 februari 2019 | 10:53

Advertentie

Zondagmorgen is waarschijnlijk een persoon in de Zuid-Willemsvaart gevallen ter hoogte van de Stadsbrug in Weert. Het gaat waarschijnlijk om de 22-jarige vermiste man uit Weert.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om naar de persoon te zoeken. Het duikteam van de brandweer is in het water aan het zoeken en een boot scant het kanaal met sonar. Er is een fiets uit het kanaal gehaald. De politie gaat naar aanleiding van gevonden sporen een groter gebied afzetten. Het gaat onder meer om een stuk industrieterrein. Volgens de politiewoordvoerder is er ook een scenario denkbaar dat de man niet in het kanaal ligt.

Geen spoor
Volgens een woordvoerder van de brandweer kan de jongen al sinds de nacht van zaterdag op zondag in het water liggen. Vooralsnog is er geen spoor van hem. De politie zegt geen mededelingen te kunnen doen over de vermissing.

Volgens een Burgernet-bericht is de jongen voor het laatst gezien op de Oelemarkt. Het gaat om een man van ongeveer 1.85 meter groot, met blond haar, blauwe jeans, een rode trui met Noorse vlag en een donkergroene jas met capuchon. Hij droeg donkergroene schoenen.

UPDATE 13:10 uur : Inmiddels is ook een politiehelikopter ingezet om mee te zoeken. De brandweer stopt voor dit moment met de zoekactie. De politie neemt de inzet over.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie