Skip to content

Exact Bijlesacademie

Redactie
30 januari 2019 | 12:00

Advertentie

Is een van de exacte vakken of Engels echt een hel voor jou? Ging de proefwerkweek niet echt goed en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is Exact Bijlesacademie iets voor jou! Exact Bijlesacademie is namelijk dé academie voor leerlingen met moeite in exacte vakken of Engels.

Sinds januari 2019 is Myrthe van Horik eigenaar van Exact Bijlesacademie. Een academie waarin het ondersteunen van jongeren in hun ontwikkeling centraal staat. Of dit in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of het vervolgonderwijs is, maakt niet uit. Haar doel is om jongeren met een achterstand of hiaat in exacte vakken of Engels de juiste begeleiding te bieden. Vooral in het vak wiskunde kunnen zij veel vooruitgang boeken bij leerlingen en die lelijke onvoldoende wegpoetsen.

In september 2016 is Myrthe afgestudeerd voor haar Bachelor tweedegraads wiskundedocent en daarna is ze begonnen aan haar Master tot eerstegraads wiskundedocent. ”Deze studie rond ik in april/mei van dit jaar af. Inmiddels geef ik acht jaar bijlessen wiskunde op verschillende niveaus. Daarnaast werk ik al vier jaar als docent wiskunde in het voortgezet onderwijs,” aldus Myrthe.

Ik wil jongeren meer kennis meegeven en hun niveau verhogen. Dit wordt gedaan door middel van een wekelijkse bijles van één uur door begeleiders die een hbo of universitaire achtergrond hebben. In deze bijles wordt gewerkt aan hiaten binnen het gewenste vak en worden de leerlingen goed voorbereid op de volgende les op school. Natuurlijk is het ook mogelijk om de lessen aan te passen aan de behoeften van de leerling.’

Kortom, heb je hulp nodig in een van de exacte vakken of Engels en ben je benieuwd naar wat ze voor je kan doen? Kijk dan op de website www.baexact.com of stuur een e-mail naar baexact@outlook.com. Dan gaat ze samen met haar begeleiders jou helpen, want met een beetje hulp, blijkt dat moeilijke vak gemakkelijker dan je denkt.

Lijkt het je wat om leerlingen te helpen en te begeleiden in een van de exacte vakken of Engels? Dan is werken in het team van Myrthe misschien wel iets voor jou. Kijk op www.baexact.com of mail naar baexact@outlook.com.

  

 

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie