Skip to content

TTCN’72 weer op het podium

Redactie
15 januari 2019 | 18:00

Advertentie

In Panningen stond afgelopen zondag het Limburgs Kampioenschap Tafeltennis voor Jeugd op het programma. Vanuit Nederweert waren 2 zeer jeugdige deelnemers ingeschreven. Thijmen Höppner en Niek van Grimbergen hebben een klasse overgeslagen in verband met hun hoge persoonlijke rating en gingen van start in de 4e klasse. In deze klasse kregen ze te maken met tegenstanders die zowel in speelsterkte als in hoogte enkele maatjes te groot waren. Helaas konden hier geen successen behaald worden.

Het enkelspel was een ander verhaal. Zowel Thijmen als Niek lieten in de voorronde zien hoe snel en slim tafeltennis gespeeld kan worden. Niek werd 2e in zijn poule en hiermee was plaatsing in het Hoofdtoernooi een feit. Thijmen wist het hoofdtoernooi niet te bereiken, maar werd uiteindelijk 1e door de finale van het troosttoernooi te winnen met een duidelijke uitslag 11-3, 11- 2 en 11-5.

In het hoofdtoernooi ging Niek uiteindelijk in de 1/8 finale met 11-9, 11-7 en 11-7 onderuit tegen Isa Snijders uit Geleen. Voor beide heren was dit de eerste stap op een groot toernooi. Het eerstvolgende optreden van Niek en Thijmen staat gepland op zaterdag 2 februari om 13:15 uur in het Sportcentrum in Nederweert. Dit is de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie van de NTTB tegen ’t Belke 2 uit Belfeld.

Advertentie

1 Reactie

  1. Oproep aan de jeugd in Nederweert, Ospel en Nederweert Eind om eens gezellig een balletje te slaan in De Bengele op maandagavond wie weet word jij de opvolger van Thijmen.

    Ook Senioren die een balletje willen slaag kom op donderdagavond in De Pinnenhof vanaf 20.00 uur een balletje slaan het is er gezellig.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie