Skip to content

Nieuwe datum voor benefietavond Burkina Faso in Afrika

Redactie
15 januari 2019 | 17:30

Advertentie

De leden van de werkgroep ‘Nederweert helpt Afrika op de been’, zaten voor de kerst bij eetcafe de Kleine Winst plannen te maken voor een benefietavond voor Burkina Faso en dokter Rahusen. De orthopeed gaat in februari voor de tweede keer met een medisch team van de werkgroep ‘Orthopedie Overzee’ naar Burkina Faso om belangeloos een groot aantal patienten met ernstige lichamelijke beperkingen op de been te helpen.

Nieuwe datum benefietavond “Nederweert helpt Afrika op de been”
vrijdagavond 12 april 2019

Standbeencorrectie
Paul van der Sande en enkele andere deelnemers van de werkgroep hebben in de afgelopen jaren een succesvolle orthopedische operatie door deze arts ondergaan, een zogenaamde standbeencorrectie. Voor ons Nederlanders zijn deze en andere operaties een vanzelfsprekendheid, voor mensen van Burkina Faso is dat helaas niet zo. Paul werd getroffen door dit mooie initiatief en wilde samen met anderen helpen door een kindermiddag en avond voor volwassenen te organiseren waarvan de opbrengst geheel naar dit doel ging.

Benefietavond verplaatst
Deze middag en avond, inmiddels ruim een jaar geleden, waren een groot succes. Ze zouden het geweldig vinden om de arts en zijn team wederom financieel te kunnen ondersteunen bij hun volgende missie. Vandaar dat ze een benefietavond op 25 januari hadden gepland, een datum vlak voor hun vertrek. Paul en de rest van de werkgroep staan allemaal voor 100% achter deze mooie, waardevolle missie. En het blijkt dat niet alleen wij dokter Rahusen en zijn team een warm hart toedragen. Nederweertenaren helpen graag mee en het voelt goed dat we dit samen dragen. Ze kregen binnen korte tijd veel toezeggingen; een band, de geluidsinstallatie, een veiling en mensen die deze aan elkaar willen praten. Belangeloze medewerking van de ondernemers en horeca in Nederweert, gratis reclame voor de avond in de vorm van ontwerpen, drukken en verspreiden van de posters, entreekaarten, Nederweert24, en het weekblad van Nederweert. Kortom, ze voelen zich enorm gesteund.

Nieuwe datum
Helaas heeft de organisatie zich verkeken op de datum. Vrijdag 25 januari blijkt te kort dag. Veel mensen hebben aangegeven graag te willen komen maar zijn helaas verhinderd. Daarom hebben ze besloten de datum te wijzigen naar vrijdagavond 12 april. De avond wordt dan gehouden bij Pins and Pints. Het is een lastig besluit geweest maar gezien de geringe verkoop van de kaarten zagen ze zich hierin genoodzaakt. “We willen alle mensen die een steentje (of beentje) hebben bijgedragen heel hartelijk bedanken. We zouden het fantastisch vinden als we in april weer op jullie mogen rekenen om er samen een drukke, mooie en gedenkwaardige avond van te maken. Voor onze medemens in Burkina Faso!” aldus Paul van der Sande.

Kaarten en loten
Met personen die een kaart hebben gekocht wordt contact opgenomen. De loten voor de loterij blijven gewoon geldig voor de benefietavond in april.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie