Skip to content

Kettingbotsing N266 Nederweert

Redactie
15 januari 2019 | 8:48

Advertentie

Dinsdagmorgen zijn vier auto’s achter op elkaar gebotst op de Rijksweg Noord (N266) in Nederweert. Het ongeval gebeurde een paar honderd meter voor de verkeerslichten bij Brug 15.

Kettingbotsing
De auto’s reden allemaal vanuit Nederweert richting Someren. Voor de stoplichten botsten de auto’s hard achter op elkaar. Een ambulance is uit voorzorg ter plaatste geweest en heeft alle inzittende nagekeken. Er raakte gelukkig niemand gewond. De berger heeft drie auto’s afgevoerd. Een derde auto kon zijn weg vervolgen.

File
Door het ongeval ontstond een flinke file richting Someren. De N266 stond vast van Brug 14 tot aan Brug 15. Inmiddels is de weg weer vrij en kan het verkeer weer doorstromen.

Advertentie

6 Reacties

  1. Één klein ongelukje aan brug 14, tenminste als ik de foto’s goed bekijk, en gelijk staat de N266 vast tot midden in het dorp. Maar er is helemaal geen probleem op deze weg, echt niet.

    • Als er een ongeluk gebeurt op de Randweg, staat het verkeer daar ook stil, dus dat heeft niks met de N266 te maken. Ik rijd iedere dag in de spits naar Helmond en sta nooit vast. Vanochtend door dat ongeluk tien minuten vertraging. Waar praat je dan over?

  2. Nlco het probleem is niet opletten!,

    • Dat is altijd het probleem bij ongelukken.
      Maar dat was de strekking van mijn opmerking niet. Een ongelukje, met gelukkig alleen maar blikschade, in het spitsuur, bericht geplaatst kwart voor 9 dus iets daarvoor geklapt, en direct staat er 2 kilometer file. Geeft toch aan dat tijdens de spits die weg vol zit.

  3. Een ongelukje bij a2 maarheeze, gelijk staat het vol tot kelpen
    .ongelukken gebeuren eenmaal, heeft nix te maken met welke weg.
    Al maak je hem 5 baans breed.
    Dus hierover klagen is niet nodig.

    • Het is ook niet voor niks dat er al jaren een lobby is om de A2 te verbreden naar 2*3 rijstroken. Kennelijk leeft er bij mensen met enig verstand van verkeerssituatie’s toch het idee dat wegen of infrastructuur aanpassen leidt tot een betere doorstroming van verkeer.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie