Skip to content

Lana Nurulla is Doorzetter van 2018

Redactie
14 januari 2019 | 9:36

Advertentie

Lana Nurulla is dinsdagmiddag 8 januari in De Gunnerij benoemd als Doorzetter van 2018. Kitty Ummels, regiocoördinator bij Divosa, legde begin november de vraag neer bij gemeenten in Midden-Limburg om ‘Doorzetters’ aan te melden. Iris van de Ven, onze regisseur leefbaarheid, gaf de naam van Lana door. Kitty heeft haar uit alle aanmeldingen binnen de regio genomineerd. Lana ontving een cadeaubon en een heel mooi boekje met haar verhaal en de verhalen van andere doorzetters.

Indrukwekkende lijst
Wie de indrukwekkende lijst van bezigheden van Lana Nurulla ziet, zou niet denken dat ze nog in haar inburgeringstraject zit”, aldus regiocoördinator Kitty Ummels van Divosa.”Deze vrouw en moeder van drie kinderen is gastvrouw bij ontmoetingsproject De Gunnerij, serveert soep voor het project Soep in de buurt en helpt bij participatieworkshops voor nieuwkomers door te tolken en voor lekkere hapjes te zorgen. Om haar Nederlands naar een hoger niveau te tillen, gaat ze naar school. Betaald werk heeft ze nog niet, maar dat is ze wel van plan. Het liefst zou ze, net als in Syrië, aan de slag gaan als secretaresse.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie