Skip to content

Nederweert helpt Afrika op de been

Redactie
9 januari 2019 | 18:56

Advertentie

Op vrijdagavond 25 januari wordt er weer een ‘Nederweert helpt Afrika op de been’ avond georganiseerd bij Café de Kleine Winst.

Burkina Faso
Begin februari gaat de orthopeed Frank Rahusen voor de tweede keer met een medisch team van de werkgroep ‘orthopedie Overzee’ naar Burkina Faso om belangeloos een groot aantal patiënten op de been te helpen. Mensen met ernstige, lichamelijke beperkingen voor wie zorg allerminst vanzelfsprekend is. Om hen te opereren en met medicijnen goed te kunnen behandelen, is veel geld nodig. Vandaar dat er weer een speciale avond komt om geld in te zamelen.

Nederweert
Nederweertenaar Paul van der Sande weet uit ervaring hoe het voelt om je mobiliteit te verliezen. Paul onderging zelf een standbeencorrectie in het St. Jans Gasthuis Weert. Tijdens een controleafspraak in het ziekenhuis werd Paul geraakt door het verhaal van dokter Frank Rahusen. De orthopeed reist begin februari samen met een medisch team voor de tweede keer naar het Afrikaanse Burkina Faso om belangeloos mensen in medische nood te opereren. Paul is zo gecharmeerd van dit initiatief dat hij samen met zijn vrouw Neeltje, zus Kris en goede vriendin Jill Knapen de actiegroep ‘Nederweert helpt Afrika op de been’ heeft opgericht.

Benefietavond
De avond begint om 20.30 en gaat €30 kosten. Kaartjes kunnen vanaf vandaag gekocht worden bij Cafe de Kleine Winst. Graag contant betalen. Tijdens deze avond kun je genieten van een hapje en een drankje. Er komt een veiling van enkele producten die de Nederweerter ondernemers hebben geschonken voor dit goede doel.

Koop hier je ticket voor de benefietavond

Loterij
Tevens kun je meedoen met een loterij. Een lot kost €5. Deze kun je vanaf vandaag bij Café de Kleine Winst kopen. Ook online zijn deze lootjes te verkrijgen. Met deze loterij ding je mee naar een geweldig mooi pakket, ook samengesteld door de Nederweerter ondernemers. Je hoeft niet aanwezig te zijn op de avond om kans te maken op de prijzen. De avond wordt muzikaal ondersteund door de band Some Got It. Ook Aldje Hendrikx en Jo Bouwels zullen aanwezig zijn voor gezellig vertier.

Komen jullie ook!

Koop hier je loten

Doneer hier

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie