Skip to content

Vastelaovundj Catwalk

Redactie
8 januari 2019 | 14:33

Advertentie

Dansschool Dansrijck aan de Kerkstraat 87 in Nederweert wordt voor één avond omgetoverd tot een ware catwalk. Tijdens een wervelende show kun je veel nieuwe carnavalskostuums bekijken. Daarnaast staan er in de zaal een achttal stands waarbij je inspiratie kan opdoen voor je nieuwe carnavalsoutfit.

Op maandagavond 14 januari zijn er diverse ondernemers aanwezig zoals de Toverbal met leuke vastelaovundj-pakketten, kapsalon Ymfe met aparte haarcreaties, ‘t Schminkwinkeltje (Carool) met Grimasschmink, Furnihout met houten carnaval decoratie en hanenkammen van de Mohawkmen uit Eindhoven. Demonstraties van aparte carnavalsnagels door She’la Nails. 

En natuurlijk ook creaties van initiatiefnemers Bloemstyling ‘t Roosje/Carnavalcreaties.nl en Tante Anja Kostuumatelier. Ook kun je tijdens deze avond inschrijven voor diverse workshops, zoals foamhoeden en -pruiken of carnavalsteken.

Modeshow
Hoogtepunt van de avond wordt de modeshow met creaties van Tante Anja Kostuumatelier en Carnavalscreaties ’t Roosje. De twintig modellen die voor u over de catwalk zullen gaan zijn vaste vastelaovundjvierders of -artiesten uit de nabije omgeving.

Save the date
Maandag 14 januari in dansschool Dansrijck, Kerkstraat 87 te Nederweert. Entreekaarten kosten slechts vijf euro en zijn verkrijgbaar bij Bloemstyling ‘t Roosje te Nederweert. Ontvangst tussen 19.00 en 19.30 uur. De eerste vijftig gasten ontvangen een goodiebag.

Tijdens de avond zal er ook nog een loterij worden gehouden waarbij je workshops en cadeaupakketten kunt winnen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie