Skip to content

Wanneer wordt uw kerstboom opgehaald?

Redactie
3 januari 2019 | 13:00

Advertentie

Van maandag 7 t/m vrijdag 11 januari kun je je kerstboom weer laten ophalen door de gemeente. Binnen de bebouwde kom worden de kerstbomen vanaf 08.00 uur huis-aan-huis opgehaald. Inwoners die buiten de bebouwde kom wonen, kunnen hun kerstboom naar de gemeentegarage brengen.

Route
Op de dag dat normaal de duobak leeg gemaakt wordt, halen ze ook de kerstboom op. Er komen twee verschillende wagens. Het kan dus zijn dat de kerstboom niet tegelijk met de duobak wordt opgehaald. De kerstboom moet uiterlijk om 08.00 uur aan de straat liggen. De duobak moet, zoals altijd, om 07.00 uur klaar staan. Je kunt jouw kerstboom ook naar de milieustraat aan de Graafschap Hornelaan in Weert brengen.

Geen kluit
De gemeente verzoekt dringend géén kerstbomen aan te bieden waarbij aan de kluit nog zand, een jute zakje, (plastic) pot of spijkers zitten. Deze worden niet meegenomen. De stam mag niet dikker zijn dan 10 cm. De ophaalronde is alléén bedoeld voor kerstbomen en niet voor overig snoeiafval. Dit afval wordt dan ook geweigerd.

Geen verzamelplaatsen
De gemeente vraagt de kerstboom voor je eigen deur aan te bieden en niet op één plaats in de straat te verzamelen.

Buitengebied
Inwoners van het buitengebied kunnen hun kerstboom in de ophaalweek naar de gemeentegarage brengen. Buiten de bebouwde kom worden dus geen kerstbomen opgehaald. De gemeentegarage ligt aan de Gutjesweg 2. Je kunt er terecht op dinsdag en donderdag van 08.00 tot 12.30 uur. Meer weten? Bel dan met de gemeente, tel. 0495 677 111.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie