Skip to content

Oliebollenbakker ziet bestelbus in vlammen opgaan

Redactie
31 december 2018 | 7:10

Advertentie

Maandagmorgen is een bestelbus volledig uitgebrand nadat deze tijdens het rijden op de A2 ter hoogte van Nederweert in brand vloog.

Oliebollenbakker
De bestuurder, een oliebollenbakker, was met zijn ingrediënten op weg naar zijn oliebollenkraam om te gaan bakken voor het oudejaarsfeest. Bij de afrit Weert-Noord op de A2 ging het mis.

Ingrediënten veilig
De auto begon te stotteren. De bestuurder bedacht zich niet en reed de afrit Weert-Noord op. Boven op de afrit sloegen de vlammen onder de motorkap vandaan en sloeg de auto af. De twee inzittende bedachten zich geen moment en haalde alle spullen om oliebollen te maken uit de auto. Ook twee gasflessen werden direct uit de auto gehaald. Een collega was al snel weer met een vervangende bus ter plaatse om de ingrediënten alsnog op tijd bij de oliebollenkraam te krijgen zodat er toch gebakken kan worden vandaag.

Brandweer Nederweert
De brandweer van Nederweert heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de auto volledig is uitgebrand. Er raakte niemand gewond. De afrit A2 Weert-Noord was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-Nederweert-2023-24
Vrijdag 18 oktober
12 september 2024 | 16:14
Waat-Unne-Kraom-Biem-Sjef-en-Gijs
Benieuwd naar de huisdieren van…?
7 september 2024 | 17:00
2024_09_19 Waat-unne-Kraom-Anne-en-Baoz
Ook worden er enkele medische kwaaltjes besproken
31 augustus 2024 | 17:00
62-1
Abonneer op ons Youtube-kanaal voor meer video’s
31 augustus 2024 | 12:00

Advertentie