Skip to content

Cursus Buikspier Training: ‘Ik ben uitermate tevreden’

Redactie
24 december 2018 | 16:00

Advertentie

Diplan Studio Nederweert heeft naar aanleiding van de cursus ‘Buikspier Training’ een mooie recensie ontvangen van een tevreden klant. Deze recensie willen zij graag met jou delen.

Cursus Buikspier Training

Velen hebben een probleem, je wordt ouder en blijft maar groeien in de breedte wel te verstaan. Wat ga je er aan doen ? Deze vraag heb ik mij vaak gesteld, minder (lekker) eten is moeilijk als je bourgondisch bent ingesteld. De biertjes weg laten valt ook al tegen. Dieet volgen ?? maar welk dieet. Dan maar meer bewegen hebben ze mij verteld, maar s avonds van de bank afkomen na een dag werken vergt ook veel discipline.

En toch wilde ik niet zo worden als veel andere mannen die s ‘morgens hun eigen schoenveter niet meer kunnen strikken en de hele dag last hebben van hun overgewicht.
Toen kreeg ik via-via te horen over de Cursus Buikspier Training bij Diplan. Samen met mijn zwager, beide mannen van over de 60 jaar, hebben wij ons in het diepe gestort en zijn begonnen aan de cursus voor beginners.

Na acht weken bezig te zijn geweest kan ik alleen maar zeggen dat het geweldig leuk is om hieraan deel te nemen. Het theoretisch gedeelte vooraf is heel interessant en wordt door Bianca met veel kennis en passie overgebracht. Je gaat hierdoor veel bewuster nadenken over bijvoorbeeld : gezonde voeding, calorieën, aantal eet momenten, hoeveelheden per eet moment, lichamelijke houdingen, bewegen, stress en ontspannen.

Maar er wordt niet alleen maar gepraat over wat het beste is en hoe je het allemaal zou moeten doen. Na de warming-up komt het echte werk pas. De vele gevarieerde oefeningen die Bianca ons liet doen hebben mij laten beseffen dat ik veel luie spieren had waarvan ik niet wist dat ik ze had. Onder zeer deskundige leiding van Bianca werden we motiverend begeleid bij iedere oefening zodat we ze op de juiste manier uitvoerde. Na enkele lessen en thuis oefenen begin je al resultaat te zien (meten) dit werkt zeer motiverend. Na de acht lessen ben ik uitermate tevreden over hetgeen het mij heeft opgeleverd. Ik heb meer energie voel mij bewegelijker en fitter. Ik ben ook zeker van plan om de vervolg cursus te gaan volgen. Ook zou ik tegen iedereen willen zeggen die een maatje meer hebben schroom niet en begin er aan.

Tot slot wil ik graag Bianca en Diplan bedanken voor de acht zeer interessante en leerzame avonden die mij een buiten verwachting goed resultaat hebben opgeleverd en zou tegen Bianca willen zeggen blijf vooral op deze spontane en ontspannen manier doorgaan. Dan zullen er nog velen plezier aan beleven in de toekomst.

Ben je klaar met je buikje en wil jij je net zoals deze deelnemer in het nieuwe jaar ook in het diepe storten? Wil je net als hem ook graag meer energie en fitter worden? Geef je dan op voor de Buikspiercursus. Op maandagavond en donderdagavond wordt deze gegeven. De kosten zijn 99 euro voor 8 lessen van een uur en kwartier. (vraag naar de eventuele vergoeding)

Aanmelden kan via: diplanstudio@planet.nl of 0495 -631166. Binnen lopen kan ook. Diplan Studio ligt aan de Kerkstraat 30 in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Dit zijn de Bedrijfswagen Dagen bij Van Mossel Ford
Benieuwd wanneer deze dagen zijn?
20 september 2024 | 10:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-1
De brandweer schaalde op naar middelbrand
20 september 2024 | 6:10
2024_09_19 Heerlijke lunchactie bij Restaurant De Beren
Maak kennis met De Beren
19 september 2024 | 20:00
Screenshot
Arléne Uitvaart
 
19 september 2024 | 19:00

Advertentie