Skip to content

Frissen Makelaardij & Taxaties is klaar voor de woningmarkt anno 2019

Redactie
14 december 2018 | 12:00

Advertentie

Frissen Woonadvies & Taxaties is een bekende naam in Nederweert en omgeving. Sinds 2006 heeft Marco Frissen, als makelaar/taxateur aan het St. Antoniusplein in het hart van Nederweert, veel woonwensen werkelijkheid zien worden. Destijds richtte hij zich vooral op het uitvoeren van taxaties voor allerlei doeleinden en het begeleiden van klanten bij het aankopen van hun woning. Nu, bijna 12½ jaar later, is zijn dienstverlening uitgebreid, de markt veranderd en is zijn huisstijl ‘gerenoveerd’. Kortom,… tijd om kennis te maken met het vernieuwde maar nog altijd vertrouwde Frissen Makelaardij & Taxaties.

Nog altijd is er behoefte aan taxatierapporten voor de meest uiteenlopende doelen. Van het aankopen van een nieuwe woning, verbouw- of bouwplannen tot het oversluiten van een hypotheek. Daarin is niet veel veranderd ten opzichte van 10 jaar geleden. Wel veranderd is de wijze waarop particulieren hun woning kopen of verkopen. Die is niet meer traditioneel te noemen. Mede dankzij de aangetrokken economie en de opkomst van sociale media zijn mensen steeds meer en beter in staat enkele makelaarstaken zelf uit te voeren.

Een vernieuwde aanpak die past bij de tijd
Die ontwikkelingen zetten Marco Frissen aan het denken. Marco:”Het kopen en verkopen van een woning is niet zomaar een stap. En hoewel mensen daar goed over nadenken, blijft het een emotioneel besluit. Dan blijkt het in praktijk toch fijn te zijn als je wordt bijgestaan door een makelaar die kennis van zaken heeft. Met Frissen Makelaardij & Taxaties bied ik naast ondersteuning in het gehele aankoop- en verkoopproces nu ook de mogelijkheid om slechts in bepaalde fasen de klant bij te staan. Zo kan de koper of verkoper van een woning bijvoorbeeld ervoor kiezen zelf de onderhandelingen te doen, maar laat hij het opstellen van het (voorlopig) koopcontract over aan mij. Een prima oplossing voor de woningkopers en -verkopers van deze tijd.

Een nieuwe visie vraagt om een nieuw ‘gezicht’
Met deze vernieuwde aanpak onderstreept hij zijn toegevoegde waarde; het leveren van maatwerk. Dat draagt hij, net als het persoonlijk contact met zijn klanten, hoog in het vaandel. In zijn rol als taxateur of als makelaar wordt hij gewaardeerd om zijn deskundig oordeel bij waardebepalingen en taxaties en zijn professioneel advies. Ook is hij een betrouwbare partner voor het begeleiden bij aankopen, verkopen en verhuren van woningen. Deze nieuwe visie op de woningmarkt was aanleiding voor het veranderen van de vertrouwde naam in Frissen Makelaardij & Taxaties. Ook een aanpassing van het logo, de website en de bekende makelaarsborden kon niet uitblijven. Marco Frissen is daarmee klaar voor de toekomst!

Tijd voor traktaties
En wat is er nu leuker dan uitpakken wanneer je (bijna!) 12½ jaar bestaat. In februari 2019 viert Marco het jubileum van zijn kantoor. Tijd om te trakteren! De eerste ideeën daarvoor krijgen al vorm. Houd de nieuwe website www.frissenmakelaardij.nl en de Facebookpagina in de gaten en wie weet wordt jij verrast met een leuke traktatie.

Dus is het tijd om nieuwe woonwensen waar te maken? Neem gerust contact op. Frissen Makelaardij & Taxaties helpt u graag bij uw toekomstplannen.

Frissen Makelaardij & Taxaties
Marco Frissen
Sint Antoniusplein 10
6031 ED Nederweert
T   0495 460 736 / 06 21 71 13 22

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie