Skip to content

Samenwerking watersportverenigingen

Redactie
13 december 2018 | 16:00

Advertentie

Het is al weer even geleden, maar toch willen de organiserende verenigingen en LACO Nederweert nog reageren op de mooie sportieve “watermiddag” voor bewoners en cliënten van PSW.

Na een paar weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover: op een koude zaterdagmiddag kwamen onze eerste gasten met hun begeleiders aan in de hal van het zwembad van Laco sportcentrum Nederweert. Daar wachtte al een leuke verrassing: niemand minder dan Krokobilly stond daar om iedereen welkom te heten en mee op de foto te gaan. Veel gasten wilden dat wel en zij stonden dan ook meteen naast Krokobilly paraat.

Nadat eerst iedereen wegwijs was gemaakt richting kleedhokjes, werden de gasten opgewacht in het instructiebad. Namens alle verenigingen en Laco sportcentrum Nederweert werden zij toegesproken door Tiny Linsen van ZPC Nederweert. Alle organisatoren werden voorgesteld en kregen een hartverwarmend applaus. Namens de reddingsbrigade was Jan Hoeben van de partij. Voor duikvereniging de Naâte Haor werd Hugo Rutjens voorgesteld en voor ZPC mocht Marcel Charlier applaus in ontvangst nemen. Voor LACO was natuurlijk Alwin Bultman paraat. Elke vereniging had daarnaast ook nog andere vrijwilligers die deze middag zouden meehelpen.

Het programma van de middag werd uitgelegd en enthousiast ontvangen. Voor de frietjes die aan het einde van de middag werden beloofd, klonk het applaus het hardst. Gestart werd met een mooie warming-up: Miranda deed alle oefeningen voor en DJ Joos Wolters zorgde daarbij voor de muziek. Ook tijdens de aqaurobics bleef Joos zorgen voor passende muziek. Mede door Joos een groot succes. In het grote 25 meterbad konden de gasten meedoen met de verschillende verenigingen en kennis maken met duiken, jezelf of een ander redden, wedstrijd zwemmen en synchroon zwemmen. Iedereen kreeg de gelegenheid om alles uit te proberen onder het motto: niets moet, alles mag!

Een heel gevarieerd aanbod voor onze gasten die zichtbaar genoten en veel hebben meegedaan. Het sportieve deel werd gezamenlijk afgesloten met Discozwemmen. Een heuse polonaise ontstond toen een van de gasten in het zonnetje werd gezet met haar 50-jarig jubileum. Joos liet goed van zich horen en draaide vlot de ene meezinger na de andere. Nadat iedereen werd bedankt voor deelname en medewerking ging het richting kleedhokjes om daarna in de hal van het sportcentrum frietjes met snack te gaan eten.

Een fantastische middag waar iedereen van heeft genoten!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30

Advertentie