Skip to content

Afsluitend Benefietconcert ‘Samen, verbinden’

Redactie
11 december 2018 | 14:00

Advertentie


Op zondag 16 december is het zo ver. Dan vindt, in de Ospelse kerk, het benefietconcert met het thema ‘Samen, verbinden’ plaats. Het concert is het sluitstuk van de crowdfundingsactie ‘Same sterk vör oos kerk’. Het benefietconcert wordt op zondag 16 december twee keer opgevoerd: van 13.30 tot 15.30 uur en van 18.30 tot 20.30 uur.

Geslaagde klus
Het comité kijkt meer dan tevreden terug op de inzamelingsactie. “We stonden voor een enorme klus”, vertelt Antoine Hekers, voorzitter van het actiecomité. “En die kon alleen slagen door de betrokkenheid van onze inwoners, verenigingen en alle mensen die onze kerk een warm hart toedragen. Inmiddels is er € 41.000,- gedoneerd. Een fantastisch resultaat. En ook de opbrengst van het afsluitende benefietconcert komt ten goede aan de crowdfundingsactie. Zo willen we het streefbedrag van € 45.000,- halen.

Hulp uit alle hoeken
Voor dit benefietconcert kwam hulp uit alle hoeken”, vertelt Carin Sieben, lid van het actiecomité. “De Drumband en Harmonie Melodie der Peel hebben samen met Harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind een spetterend concert van filmmuziek samengesteld. Zij worden ondersteund door de Ospelse koren en het koor Forever Young uit Nederweert-Eind. Verder staan de solisten Jean Stassen, Wil Geuns, Sanne Heuijerjans, Rens Teunissen, Ilse Veugen en Anna Monaco op het podium. En Leonard Geuns bespeelt het kerkorgel.

Het muzikale programma staat als een huis volgens Carin. “Maar het concert is niet alleen een genot voor de oren. Op de projectieschermen wordt prachtig beeldmateriaal van Henk Roemen getoond. En tussen de muziekstukken door draagt de Schrijverskring Ospel gedichten voor die betrekking hebben op ons dorp.”

Sfeer op het kerkpleintje
Antoine legt uit dat aan de voorzijde van de kerk een gezellige sfeer worden gecreëerd. “Zo kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten over de voorstelling. En we hebben livemuziek, verzorgt door studenten van het Regionaal Instituut, Cultuur- en Kunsteducatie (RICK). Ook als je het concert niet bezoekt, ben je hier natuurlijk van harte welkom.

Slotwoord
Het benefietconcert is uniek in al zijn facetten. Bij het samenstellen van het concert laten Ospel en omgeving zien dat het een hechte gemeenschap is met een krachtig verenigingsleven. Het thema ‘Samen, verbinden ’is dan ook niet zomaar door het actiecomité gekozen. Het slaat, wat ons betreft de spreekwoordelijke spijker op zijn kop”, aldus Antoine.

Prijzen
Entreekaarten zijn zowel in de voorverkoop of aan de kassa verkrijgbaar.

  • Voorverkoop: € 12,50
  • Kassaverkoop: € 15,00
  • Een entreekaart is inclusief 1 consumptie.

Verkooppunten
Entreekaarten voor het benefietconcert zijn te koop op de volgende verkooppunten

  • Kapsalon Ans, Ospel
  • Café de Prins, Ospel
  • Bruna Lambertushof, Nederweert
  • Cafetaria d”Indj, b-j Angelien, Nederweert-Eind
  • Bakkerij Kessels, Ospeldijk

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie