Skip to content

Aan de slag voor hen die het wat moeilijker hebben

Redactie
10 december 2018 | 13:00

Advertentie

Met de inzet van de initiatiefnemers en een bijdrage van een aantal Nederweerter ondernemers zijn er dit jaar meer dan 120 levensmiddelenpakketten overhandigt aan meer dan 30 Nederweerter gezinnen die het wat moeilijker hebben.

Onbezorgde kerst
Vorig jaar sloegen Stichting E-Power, de Vincentiusvereniging Nederweert en CDA Nederweert de handen in elkaar voor hen die het wat moeilijk hebben! Zo konden zij een aantal gezinnen een handje helpen om hen van een onbezorgde kerst te laten genieten. Wat startte met een Kerstactie, heeft het afgelopen jaar vervolg gekregen in het jaarrond uitdelen van levensmiddelenpakketten aan gezinnen die net dat beetje extra, heel hard nodig hebben.

Mede doordat enkele Nederweerter ondernemers de kosten van een aantal levensmiddelenpakketten voor hun rekening namen bleef het niet bij de kerstactie. De actie werd een succes en gedurende het jaar zijn er meerdere malen levensmiddelenpakketten uitgedeeld. Tijdens Pasen, Pinksteren en in de zomervakantie bezochten de initiatiefnemers de gezinnen in de gemeente om hen een hart onder de riem te steken en hen een pakket te overhandigen. Dat willen ze graag continueren en daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Stel je ook een levensmiddelenpakket ter beschikking?

Gezond levensmiddelenpakket
Samen met Henk Nabben van Coöp Supermarkt in Ospel, hebben de initiatiefnemers  een gezond levensmiddelenpakket samengesteld met een waarde van €25,-. Met 250 euro kunnen ze dus tien gezinnen helpen door middel van een gezond levensmiddelenpakket!

We hopen dat onze samenwerking om mensen te helpen, verenigingen, ondernemers en andere mensen aanspoort om dit ook te doen. ‘De kracht om mensen te helpen zit in de maatschappij,” aldus Rick van Meel van CDA Nederweert’. Neem gerust contact op met één van de initiatiefnemers als jij ook een bijdrage wilt leveren.

Op de foto vlnr: Henk Nabben, Mat Jacobs, Antoine Hekers, Eric Jacobs, Mia Gubbels, Rick van Meel met kinderen Mies en Pien. Op de foto ontbreekt Lies Roost.

Advertentie

1 Reactie

  1. Mooi initiatief!
    Zouden meer verenigingen, ondernemers en politieke partijen moeten doen!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie