Skip to content

BDL naar een zware nederlaag gespeeld

Redactie
3 december 2018 | 18:00

Advertentie

Het team van Op de Klos 2 uit Eijsden was voor de spelers van BDL / Verheggen Interieurs een aantal maten te groot. In de negende competitiewedstrijd van dit seizoen werd in eigen huis tegen de regerend Nederlands Kampioen met 0 – 9 verloren. De Belgische ere-klasser, Jean Godeyne (Op de Klos) had voor zijn kaderpartij 57/2 tegen Johan Martens (BDL) slechts drie beurten nodig, goed voor een gemiddelde van 93,33 en een hoogste serie van 152 caramboles. Godeyne speelde met ongelofelijk veel precisie een buitengewoon sterke partij. Voor de echte liefhebber en de aanwezige toeschouwers een waar genot om naar te kijken! Johan kon daar slechts 17 caramboles tegenover stellen.

De beste speler aan de kant van de mannen uit Nederweert was Jos Kemmerling (BDL). Ondanks een verliespartij maakte Jos in 7 beurten toch nog 76 caramboles waarbij een hoogste serie van 43 caramboles werd genoteerd. Voor Jan Kanters en Louis Pols, beiden van BDL, was er geen eer te behalen. Jan verloor met een gemiddelde van 3,66 terwijl Louis een gemiddelde van 4,23 liet noteren. Wiel Wolters (Op de Klos) had bij aanvang van zijn partij het beste voorgevoel: ”dit is een gemakkelijke biljarttafel. Er kunnen mooie dingen gebeuren”. En zo was het ook. Door het hoogste teamgemiddelde was het bonuspunt ook voor Op de Klos 2 en keerde de mannen uit Eijsden met het maximaal aantal wedstrijdpunten huiswaarts.

Programma 03-12-2018: De Oase (Sittard) – BDL/Verheggen Interieurs

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie