Skip to content

Ongeval Kapelaniestraat: Betrokken transportbedrijf geeft toelichting

Redactie
1 december 2018 | 14:09

Advertentie

Afgelopen dinsdag heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Kapelaniestraat in Nederweert. Daarbij zijn twee fietsers en een vrachtwagen bij betrokken geraakt. De fietsster raakte ernstig gewond en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Het bedrijf van de betrokken vuilniswagen wil toelichting geven. Deze is hieronder te lezen.

Toelichting transportbedrijf

Dinsdagochtend naderde onze chauffeur, via de Kapelaniestraat, het kruispunt Kapelaniestraat / Moesemanstraat. Hij heeft gecontroleerd of hij voorrang moest verlenen en sloeg toen rechtsaf, de voorrangsweg (Moesemanstraat) op. Al snel constateerde de chauffeur in zijn spiegel dat er twee fietsers gevallen waren, ter hoogte van het kruispunt.

Het onderzoek van het team VOA wees uit dat een groot bewegwijzeringsbord het zicht van de chauffeur blokkeerde, waardoor hij de twee fietsers over het hoofd heeft gezien. De vrachtwagen heeft de twee fietsers dus niet geraakt, maar zij schrokken van de vrachtwagen en zijn daardoor gevallen.

Eén van de twee fietsers heeft daarbij ernstig letsel opgelopen. Gelukkig waren de politie, ambulance en traumahelikopter snel ter plaatse. Hoe het nu met de slachtoffers gaat, weten wij helaas niet.. Wij hopen dan ook via deze weg in contact te komen met hen.

Wij zijn erg aangedaan door dit ongeluk en we wensen de twee slachtoffers een spoedig herstel toe.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ik wens ook de chauffeur veel sterkte toe. Een ongeval dat ons allemaal kan overkomen en een flinke impact heeft op het leven van alle betrokken partijen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie