Skip to content

Kerst Eettafel Nederweert-Eind

Redactie
1 december 2018 | 9:00

Advertentie

Op donderdag 20 december is er een feestelijk kerstdiner bij Eettafel Eind. Het diner begint om 12.00 uur bij Café/Zaal van Nieuwenhoven, tegenover de kerk in Nederweert-Eind. Ben je nog nooit geweest? Dan is dit wellicht een leuke gelegenheid om met de Eettafel kennis te maken. Iedereen is welkom!

Het eten wordt door Frans en Désirée van Nieuwenhoven fantastisch bereid en zij slagen er iedere keer weer in om wat anders te presenteren. Désirée zorgt voor mooie kerstversieringen in de zaal. De vrijwilligers zorgen er steeds weer voor dat de tafels mooi gedekt zijn en serveren het eten aan de tafels. We zijn erg blij dat de vrijwilligers dit elke keer met veel plezier willen doen.

December is een bijzondere maand en dat wordt graag samen gevierd. Daarom wordt er een uitgebreid viergangendiner geserveerd voor € 9 per persoon. Kinderen van basisschool de Tweesprong verhogen de sfeer en brengen tussendoor een speciale kerstbijdrage.

Je kunt je aanmelden t/m dinsdag 18 december. Vaste bezoekers kunnen zich t/m dinsdag afmelden. Bij tijdig afmelden, worden er geen kosten in rekening gebracht. Voor vragen kun je bellen met 06 – 203 726 33 of mail naar eettafel-eind@xs4all.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie