Skip to content

Zwembad Laco Nederweert gesloten, fitness wel open

Redactie
29 november 2018 | 16:58

Advertentie

Naar aanleiding van de brand bij accommodatie Laco Nederweert, op zaterdagavond 17 november 2018 in Nederweert is inmiddels duidelijk dat het zwembad dit jaar in ieder geval nog niet heropend kan worden. “We hebben de afgelopen dagen erg hard gewerkt om goede alternatieven te bieden voor al onze gasten” aldus Alwin Bultman 

Impact
De ruimte waar de brand is geweest ligt aan de achterzijde van de accommodatie. Deze ruimte wordt ook wel aangemerkt als ‘machinekamer‘. In deze machinekamer staat onder andere de totale verwarming van het gebouw, de zwemwaterzuivering installatie en het volledige gebouw beheersysteem om alle technische zaken optimaal met elkaar te laten functioneren. Het kost enige tijd om hele specifieke zwembad elementen weer operationeel te krijgen.

Fitness
De fitness is weer geopend en alle lessen zijn weer hervat. Houd er rekening mee dat de airco en douches nog niet in gebruik zijn. 

Zwemmen
De zwemlessen, het recreatief zwemmen, de groepslessen zwemmen en alle overige zwembad activiteiten zijn onder gebracht bij de Laco vestigingen Heythuysen, Haelen, Panningen en Geldrop. Alle exacte tijden van het knuffelzwemmen, recreatief zwemmen en de doelgroeplessen zijn te vinden op onze website. 

Onze excuses voor het ongemak. Op onze website www.laco.eu/nederweert vermelden wij regelmatig relevante ontwikkelingen over de voortgang van de herstelwerkzaamheden” laat de manager van de accommodatie weten. “Als er vragen zijn dan neem gerust telefonisch contact met ons op 0495-625925. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie