Skip to content

QB Lipo Plus: Het alternatief voor Liposuctie

Redactie
19 november 2018 | 16:00

Advertentie

Veel vrouwen en mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alleen zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen, en billen. Liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen….

Arabesque salon in Nederweert

Arabesque salon voor huidverzorging biedt het alternatief: Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een gevaarlijke operatie. Deze nieuwe behandelmethode is samen met Huidtherapeute Ingeborg Sonnemans geheel onderzocht en opgezet.

De QB Lipo Plus werkt met laagfrequent ultrasone geluidsgolven (cavitatie), een innovatieve methode die via druk en geluidsgolven het harde vet doet smelten en als het ware vloeibaar maakt. Daarna wordt het vrijgekomen vet op een geheel natuurlijke manier via de lever en urinewegen afgebroken en afgevoerd.

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief. Ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen meer aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw lege vetcellen als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk dat je een gezond eetpatroon aanhoudt en indien mogelijk ook sport, hierdoor bereikt men nog betere resultaten.

Al na één behandeling met de QB Lipo Plus ziet men resultaat. Na 6 tot 10 behandelingen is men centimeters in omvang definitief kwijt.

  

De voordelen

  • Verlies in centimeters, zonder sporten
  • Doelgerichte aanpak van probleemgebieden zoals heupen, billen, buik en dijen
  • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
  • Reductie van cellulitis
  • Korte behandeling 40/60 minuten
  • Geen medische ingreep – geen bijwerkingen.

De behandeling
Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat je wenst te bereiken. Tijdens de intake wordt dit met je besproken en kunnen ze samen met jou een behandelplan opstellen. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om even te kijken met de BMI meter of je onder de grens van 30 valt. Val je hierboven dan kun je beter eerst proberen zelf of al dan niet met hulp af te vallen om onder deze grens te komen.

Meer informatie via www.salonarabesque.nl

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie