Skip to content

Frank Kuppens nieuw bestuurslid Stichting RaadPop Nederweert

Redactie
17 november 2018 | 17:00

Advertentie

Op 20 oktober is Frank Kuppens officieel toegetreden tot het bestuur van Stichting RaadPop Nederweert. Frank is werkzaam als planner bij Nedschroef en is geen onbekende in de vrijwilligers wereld. Hij is mede oprichter van hondenschool DVS, was jarenlang crewlid bij zanggroep Timeless en zat in het bestuur van het gehandicapten platform Weert.

Frank Kuppens
In het dagelijks leven heeft Frank veel binding met muziek en gezelligheid. Zo loopt hij altijd voorop met carnaval en is hij op menig festival te vinden. Als vrijwilliger van Bospop in de 24uurs tent kent hij de ins én outs van het vrijwilliger zijn.

Frank heeft afgelopen jaar al meegedraaid met RaadPop als coördinator vrijwilligers. “het was hard werken en het heeft me veel energie gekost maar het resultaat was geweldig. Ik vond het mooi om te zien dat de vrijwilligers zó betrokken zijn en dat ze met z’n alle er voor willen zorgen dat RaadPop een succes wordt én blijft”, aldus Frank. ‘’Ook voor de Fifth Edition ga ik de vrijwilligers coördinatie op mij nemen en wil ik er weer samen voor zorgen dat we een geslaagd weekend hebben.’’ Frank is te bereiken via het mailadres vrijwilligers@raadpop.nl

Raadpop de Fifth Edition
Een zeer welkome aanvulling voor ons bestuur”, zegt voorzitter Rolf Verheijen. ‘’We staan aan de start van de organisatie van onze Fifth Edition in 2019. Het organiseren van RaadPop vergt veel tijd en energie. Onze taken kunnen nu met Frank nóg beter verdeeld worden.’’

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie