Skip to content

20% kortings actie op Yankee Candle bij Bubbles Carwash

Redactie
10 november 2018 | 10:16

Advertentie

Ongeveer drie kwart jaar geleden was er in de shop bij Bubbles Carwash in Nederweert een uitbreiding met Yankee Candle Auto parfum. Deze leuke autogeuren vielen goed in de smaak bij de klanten van Paul, Angela en hun team. “Vaak kwam de vraag van de kenners of ook de geurkaarsen van Yankee Candle in ons assortiment zouden komen. Al snel zijn wij overstag gegaan met een aantal Yankee Candle Large geur kaarsen, een moeilijke keuze uit een ruim assortiment aan top geuren. Dit was het moment dat het yankee Candle virus toesloeg”, aldus Angela.

Verslingerd aan een autogeur of kaars
Klanten van verder uit de regio kwamen om de auto te wassen én raakte verslingerd aan een autogeur of kaars. “Door de tijd zijn wij steeds meer gaan uitbreiden. Naast de large candles hebben we ook de ‘middle en small candles, theelichtjes, kleine votive kaarsjes en waxmelts speciaal voor in een brander met een theelicht of elektrisch” vertelt Angela enthousiast. “Allemaal heerlijke geuren en alles is verkrijgbaar in de shop op industrieterrein Panneweg in Nederweert“.

Nu de donkere dagen en feestdagen er aankomen is er steeds meer vraag na kaarsen. Daarom hebben ze besloten om de wensen van de klant tegemoet te komen en hebben ze het assortiment flink uitgebreid. Er is een echte Yanckee Candle kast geplaatst met meerdere geuren. De large jars kunnentot wel 150 uur branden. “Verder hebben wij natuurlijk ook leuke accessoires zoals  lantaarns – waxmelt branders – votive houders- theelicht houders- elektrische melt apparaten enz” aldus Angela.

Om de uitbreiding te vieren geven ze tot 19 november 2018 op alle Yanckee Candle large-medium-small jars 20% korting. Ook op de kerst kaarsen. (*niet op accessoires, pakketten en autogeuren)

Bubbles Carwash is 7 dagen in de week geopend, ze zien je graag komen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00

Advertentie