Skip to content

Peter Lenders gestopt als voorzitter RKSV Merefeldia

Redactie
5 november 2018 | 17:00

Advertentie

Vrijdagavond 26 oktober heeft Merefeldia tijdens de jaarlijkse ALV afscheid genomen van zijn voorzitter Peter Lenders. Drie jaar heeft Peter zich als voorzitter belangeloos ingezet voor voetbalvereniging Merefeldia.

Peter Lenders
Peter was een echte verbinder. Een verbinder tussen het bestuur en de commissies, en het bestuur en de gemeente. In het recente verleden was Peter de voorzitter van het Toekomstteam van Merefeldia. Naar de toekomst kijken was dus belangrijk. Peter hechtte waarde om vanuit een opgestelde lange termijnvisie Merefeldia toekomstbestendig te maken. Sommige aspecten hiervan zijn tijdens zijn voorzitterschap al gerealiseerd. Zo ligt de accommodatie er keurig bij dankzij zijn sturing en inzet gezamenlijk met bestuurslid Henk Kluskens en alle hardwerkende vutters.

Daarnaast heeft er recent nog een contributieverhoging plaatsgevonden zodat Merefeldia er financieel in de toekomst gezond voor staat. De contributie is gedifferentieerd naar gebruik, diegene die meer gebruikt betaald ook meer. Vrijwilligers krijgen korting.

Minder zichtbaar, maar net zo belangrijk is het gezamenlijk opzetten van een lijst met alle vrijwilligers en deze vrijwilligers ook zo veel mogelijk te waarderen. Dat is immers de spil van de vereniging. Hiermee was het ook mogelijk om VOG’s aan te vragen voor de vrijwilligers. Uiteraard zijn er meer verdiensten te noemen waar Peter direct of indirect bij betrokken was, maar alles valt en staat bij de vrijwilligers. De zeer gewaardeerde inzet van alle vrijwilligers bij Merefeldia maken de 3 jaar van Peter een extra succes.

Peter zal overigens niet helemaal verdwijnen bij Merefeldia. Hij blijft de belangrijke schakel tussen Merefeldia en de Bengele Beweegt. Hij maakt, en blijft deel uitmaken van de stuurgroep.

Peter hartelijk dank voor je enorme inzet en je passie de afgelopen jaren. Je hebt Merefeldia een ‘zekere’ en betrouwbare toekomst in geleid.

Door het vertrek van Peter Lenders is de functie als voorzitter vacant. De komende tijd gaat het bestuur hard op zoek naar een nieuwe voorzitter. Voel je je geroepen om voorzitter te worden voor Merefeldia? Dan kun je altijd een e-mail sturen naar info@merefeldia.nl om gezamenlijk vrijblijvend een gesprek in te plannen. 

Advertentie

5 Reacties

  1. Hoezo “De contributie is gedifferentieerd naar gebruik, diegene die meer gebruikt betaald ook meer.”? Grootste deel van budget gaat naar 1e elftallen…. Dat de elftallen die meer mogen trainen, dan ook maar meer moeten betalen…!

  2. Beste Jos,

    Als je niet op de hoogte bent zeg dan niets of kom naar de jaarvergadering als je lid bent..

    • Ik ben prima op de hoogte en ook zelfs naar ALV geweest van contributieverhoging…

    • Betrokkene,

      Top dan heb je inderdaad recht van spreken.
      Doch dat er meer naar 1e elftallen gaat is echt niet zo.
      Er gaat ook erg veel naar de jeugd (jeugdkamp-winterprogramma enz.)

      Succes

    • Dat zou kunnen, maar de verhoudingen liggen wel scheef/te scheef (naar mijn mening). Denk niet dat je zoon/dochter in een 3e of 4e heeft gevoetbald? 1e traint 2 keer ipv 1 en betalen net zoveel contributie (als voorbeeld)


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie