Skip to content

Speculaas van Bakkerij Heerschap met goud bekroond!

Redactie
31 oktober 2018 | 8:00

Advertentie

De speculaas van Bakkerij Heerschap is door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten.

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.

De lat ligt hoog
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op drie onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan 4, verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’. De speculaas van Bakkerij Heerschap zijn voor de klant herkenbaar door de gouden zegel.

Het proeven waard
De met goud bekroonde speculaas is zeker het proeven waard. Behalve in de bakkerswinkel in Roggel, is de speculaas ook verkrijgbaar bij de zes Jumbo Heerschap Winkels in Weert, Nederweert en Heythuysen.

Het Nederlands Bakkerij Centrum
Het Nederlands Bakkerij Centrum is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Bij het NBC werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van het NCBC zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie