Skip to content

Uitgebreide Sint Maartenviering voor heel Nederweert

Redactie
28 oktober 2018 | 20:00

Advertentie

Sint-Maarten-Budschop NederweertOok dit jaar organiseert Jong Nederland Budschop op 11 november weer het jaarlijkse Sint Maarten feest. Ze verzamelen op het terrein van Jong Nederland Budschop (Ospelseweg 15a) waar om 18.30 uur het Sint Maarten verhaal verteld wordt. Ze vertrekken om 18.45 uur met Sint Maarten te paard voorop, in één grote stoet naar het Sint Maarten vuur gelegen aan de Schansstraat op Budschop, Nederweert.

Route
Vertrekken vanuit de blokhut via de Ospelseweg en vervolgens de Bernhardstraat rechts in. Daar gaat de stoet de Wilhelminastraat in om vervolgens de Willem I Straat te bewandelen. Door de Nassaustraat komen ze ook en nog een klein stuk op de Bernhardstraat tot aan Budschop. Vanuit daar lopen ze de Schansstraat in en steken de Hoofstraat over. Na 200 meter zal het Sint Maarten vuur duidelijk zichtbaar zijn.

Eigen risico
De organisatie verzoekt iedereen zo veel mogelijk met de stoet mee te blijven lopen zodat er geen gaten vallen. Let wel op; ondanks de aanwezigheid van verkeersregelaars loop je mee op eigen risico! Ouders let op uw kinderen, ook bij het Sint Maarten vuur i.v.m. synthetische kleding.

Het zou leuk zijn voor de kinderen als degene die langs de route wonen een snoepje of iets dergelijks aan de kinderen kunnen uitdelen. Ook dit jaar weer is er voor iedereen een lekkere wafel en warme Chocomel. Alle aanwezigen bij het Sint Maarten verhaal krijgen via een waardebon een wafel en chocolademelk. Alle andere belangstellenden kunnen voor een kleine prijs van €1,- een wafel halen bij het kraampje.

Ze hopen op een grote opkomst op 11 november! Wil je een vrijwillige bijdrage leveren? Dit kan in de daarvoor bestemde pot bij de wafel- en chocomel kraam.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie