Skip to content

Robot ontvangt gasten op Open dag MAVO Nederweert

Redactie
24 oktober 2018 | 14:00

Advertentie

CITAVERDE College MAVO Nederweert biedt dit schooljaar het examenvak Design & Innovation aan. Binnen dit vak is er aandacht voor onder meer programmeren, websites bouwen, game maken, werken met een drone, photoshoppen en 3D-printen.

De school is gesitueerd in een regio met veel technische bedrijven. Om de leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst is robotica niet meer weg te denken. De leerlingen worden  voorbereid op alle 4 de sectoren; Groen, techniek, administratie/economie en zorg/welzijn. In al deze sectoren neemt robotica een steeds meer prominente rol in.

CITAVERDE College MAVO Nederweert biedt de gemengde en theoretische leerweg aan. Ook goede kaderleerlingen zijn van harte welkom en kunnen met de juiste inzet en niveau opstromen naar een einddiploma gemengde of theoretische leerweg. Naast de reguliere opleiding kent de school ook een MAVO-PLUS klas, waarbij de leerlingen met HAVO boeken werken en veel zelfstandigheid wordt aangeleerd. Na het behalen van een diploma aan onze school, kan de leerling een vervolgstudie doen aan de HAVO of elke MBO opleiding niveau 4.

Kom naar de Open dag op zaterdag 3 november van 10.30 tot 13.30 uur en overtuig jezelf van wat de school allemaal te bieden heeft. Je zult verbaasd staan van de hoeveelheid praktijk die zij bieden naast de theoretische vakken. CITAVERDE College MAVO Nederweert is een school voor talentvolle doeners, met een ondernemende houding en oog voor duurzaamheid! Bezoek ook de website op www.citaverde.nl/nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie