Skip to content

Duitse Schlagers uit de jaren 70 zijn weer hip

Redactie
24 oktober 2018 | 10:00

Advertentie

De originele Duitse Schlagermuziek uit de jaren 70 wordt steeds meer gewaardeerd en je hoeft je tegenwoordig niet meer te schamen om hier voor uit te komen. Nu zijn er genoeg Oktoberfeesten maar hier draait het toch vooral om feest, hossen, bier drinken en lange tafels. De echte Schlager fan voelt zich niet altijd geroepen om tussen al dat Oktoberfest-geweld naar haar favoriete muziek te luisteren.

Steeds meer is er behoeften aan om vooral de Schlager muziek centraal te stellen. Gezellig meezingen of lekker de voeten van de vloer met jouw beste Quick Step. Een groep muzikanten uit het zuiden des lands met onder andere Weertenaar Tim Crins geven gehoor aan deze oproep. In een Duitse muziekshow worden alleen de originele jaren 70 Schlagers gespeeld en dit gecombineerd met bekende tunes van televisieseries uit die zelfde tijd.

Nummers van onder andere Costa Cordalis, Heino, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christiaan passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus.

Met recht een reis terug in de tijd want ook het decor en kleding zijn afgestemd op deze periode. Op 8 november staat het gezelschap in het Munttheater van Weert met de Hanssi Kaiser Schlagershow.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie