Skip to content

Bubbles carwash maakt de volgende stap op gebied van Coatings

Redactie
23 oktober 2018 | 17:00

Advertentie

In 2014 heeft Bubbles Carwash in Nederweert de stap gemaakt naar het coaten (glascoaten) van auto’s. Na vele aantallen auto’s voorzien te hebben van glascoating, gaan zij de volgende stap maken. Achter de schermen zijn ze al maanden bezig met cursussen voor hun nieuwe coating. Eindelijk is het zo ver en kunnen zij bekend maken dat ze vanaf 15 oktober officiële dealer zijn geworden van Feynlab Coatings.

Maak kennis met de Exclusieve High end Ceramic & Self-Healing Coatings
FEYNLAB™ introduceert een volledige lijn aan Ceramic en Self-Healing coatings in Nederland, België en Duitsland. Deze coatings onderscheiden zich van het huidige aanbod voor detailers, omdat enkele simpelweg een ongeëvenaarde SELF-HEAL technologie bevatten. Zo hebben zij een coating in het gamma welke specifiek ontwikkeld is voor probleem lakken (uni/zwart/tacky lakken etc.). Deze onderscheidt zich door de zelf-helende eigenschappen van 40%. Dit wil zeggen dat de coating daadwerkelijk marring, micromarring en swirls kan herstellen….en dan hebben ze nog niet niet gesproken over hun High End coatings als SELF-HEAL Lite en SELF-HEAL Plus.

Hieronder vind je een filmpje van een auto waar de self-heading coating op aangebracht is. Onder het motto zien is geloven.

Paul Ketelaers: ”Samen met mijn vrouw Angela hebben we het laatste examen afgelegd. Wij hebben er dan ook onwijs veel zin in om aan de slag te gaan. Onze eerste 2 auto’s staan al zo goed als gepland dus volg ons op facebook voor de geweldige resultaten. Daarnaast heeft feynlab leuke instap coatings. Voor iedere doelgroep bestaat er een coating.’

Heeft Bubbles Carwash jou nieuwsgierig gemaakt? Kom dan langs voor meer informatie of een demonstratie van de coatings.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie