Skip to content

Fotografeer de Peel in de ochtend of in het donker

Glendi
22 oktober 2018 | 9:00

Advertentie

Fotoworkshops met Nando Harmsen en Maurice Hertog
Staatsbosbeheer biedt op zaterdag 27 oktober twee fotoworkshops vanuit Buitencentrum De Pelen. Het decor voor beide workshops is het Nationaal Park De Groote Peel. Om 6.30 uur Kun je ‘voor dag en dauw’ met fotograaf Nando Harmsen op pad. Fotograaf Maurice Hertog geeft om 19.00 uur een workshop in het kader van de ‘Nacht van de Nacht’. Beide workshops starten bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Voor dag en dauw op pad met Nando Harmsen
Ga op pad met Fotograaf Nando Harmsen en ervaar én fotografeer Nationaal Park De Groote Peel op het mooiste moment van de dag oftewel ‘voor dag en dauw’. Tijdens een frisse ochtendwandeling ziet u de zon opkomen en de dag ontwaken. Een magische beleving. De workshop bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid ebook waarin de aspecten van het fotograferen aan bod komen, in eenvoudige duidelijke woorden. Dit ebook is een goede voorbereiding voor de workshop en bied een handig naslagwerk voor later. Na afloop een warm drankje in het Buitencentrum De Pelen.

De workshop ‘Voor dag en dauw’ start om 6.30 uur en duurt ongeveer 3,5 uur. Voor meer informatie, deelnamekosten en reserveren kijk op:
www.staatsbosbeheer.nl/ochtendfotografiepelen

Fotografeer de ‘Nacht van de Nacht’ met Maurice Hertog
Op zaterdag 27 oktober wordt ook de Nacht van de Nacht gevierd. Op die avond zijn er overal in het land activiteiten waarbij aandacht gevraagd wordt voor lichtvervuiling in de natuur. Fotograaf Maurice Hertog geeft tijdens de Nacht van de Nacht een fotografische workshop in één van de donkerste gebieden van Nederland; het Nationaal Park De Groote Peel. Na een introductie, onder het genot van koffie met vlaai, in het Buitencentrum gaan de deelnemers naar buiten om de nachtelijke hemel te fotograferen. Onderwerpen die tijdens deze workshop ter sprake komen, zijn onder andere belichting en compositie, gebruik van lange sluitertijden en gebruik van hoge ISO waardes tijdens nachtfotografie. De activiteit eindigt rond half elf met een korte evaluatie.

De workshop ‘Nacht van de Nacht’ start om 19.00 uur en duurt 3,5 uur. Voor meer informatie, deelnamekosten en reserveren kijk op: www.mauricehertog.nl/webshop/workshop-nacht-van-de-nacht

Foto’s: Nando Harmsen (ochtend) Maurice Hertog (nacht)

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie