Skip to content

Met warme chocomel bij de buurtkerstboom

Redactie
19 oktober 2018 | 9:00

Advertentie

Wil je samen met jouw buurt een gezellige kerstactiviteit organiseren? Ook dit jaar kun je bij de gemeente Nederweert in aanmerking komen voor een gratis buurtkerstboom. De gemeentelijke partytent en statafels zijn ook beschikbaar.

Elkaar ontmoeten
Het project is bedoeld om straten en buurten in de donkere wintermaanden te stimuleren om elkaar te ontmoeten door gezellig samen iets te organiseren.

Gezellige activiteit
Dat kan een buurtfeest of de vertelling van een kerstverhaal zijn, maar ook een muziekoptreden of een andere kerstactiviteit rondom de kerstboom. Vorig jaar gaven al een aantal buurtverenigingen gehoor aan de oproep. Zo werd de boom in Ospeldijk een wensboom en kwamen bewoners in Budschop bij de boom bij elkaar voor een gezellige avond met warme chocomel.

Aanmelden
Bedenk samen met jouw straat of buurt een activiteit en stuur het idee vóór 10 december naar de leefbaarheidsregisseurs Harold van der Haar, h.vanderhaar@nederweert.nl of Iris van de Ven, i.vandeven@nederweert.nl. In de mail omschrijf je niet alleen de activiteit, maar geef je ook aan waar en wanneer het initiatief plaatsvindt. De kerstboom moet in de aangemelde straat geplaatst worden, in overleg met de buurt en gemeente. De boom mag geen belemmering vormen voor de doorgang van het verkeer en de hulpdiensten.

Meeloten
Na aanmelding loot je mee voor één van de 15 buurtkerstbomen. Het is ook mogelijk om voor de activiteit de gemeentelijke partytent en statafels te lenen. Als jouw buurt in aanmerking komt voor een gratis kerstboom (3,5 tot 4 meter), dan kun je deze op het Raadhuisplein ophalen. Je hoort nog van de gemeente wanneer dat is.

Zelf verantwoordelijk
De kerstbomen worden aangeboden in samenwerking met Boomkwekerij de Noordhoeve. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer en plaatsing. Decoratiemateriaal en eventueel stroomverbruik zijn voor eigen rekening. Vragen? Dan ben je bij Harold en Iris aan het goede adres. Kijk ook eens naar onderstaand filmpje voor de originele oproep om mee te doen.

Doe je ook mee?
De gemeente Nederweert hoopt dat je je meldt voor een gezellige buurtactiviteit. Dan zorgen zij voor de kerstboom!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie