Skip to content

Expositie Nederweerter Foto Club

Redactie
17 oktober 2018 | 12:00

Advertentie

Van 4 november 2018 tot 7 januari 2019 zal de Nederweerter Foto Club (NFC) met foto’s gemaakt door de leden, exposeren in Zorgcentrum St. Joseph in Nederweert. Op zondag 4 november, zal burgemeester Evers de opening van de expositie verrichten. Het thema is ook dit jaar “DOOR DE LENS BEKEKEN”.

De expositie zal dagelijks geopend zijn van 9:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis. Ook dit jaar verwachten de leden dat de expositie druk zal worden bezocht. De afgelopen jaren is gebleken dat de bezoekers bijzonder enthousiast waren over de diversiteit en de bijzonder hoge kwaliteit van de getoonde foto’s. Ook dit jaar zal die diversiteit en hoge kwaliteit de standaard zijn.

Stemmen

Als bezoeker kun je jouw stem uitbrengen op de door jouw als best beoordeelde foto. Onder de stemmers zal een fles wijn worden verloot. Je bent dagelijks welkom van 9:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Nederweerter Foto Club
De Nederweerter Foto Club (NFC) werd in 2011 door en voor fotoliefhebbers opgericht. Elke 1ste woensdag van de maand komen de leden bij elkaar in Wups Pub in Nederweert. Tijdens die bijeenkomsten tonen de leden de door hen recent gemaakte foto’s, geven elkaar terugkoppeling en wordt kennis met elkaar uitgewisseld. Vast onderdeel is de FOTO VAN DE MAAND. De leden kiezen daarbij uit de door hen ingezonden foto’s de in alle opzichten kwalitatief beste foto. Aan het einde van het jaar worden uit de twaalf winnende foto’s de FOTO VAN HET JAAR gekozen.

Ook jij kunt tijdens de expositie stemmen op de voor jouw mooiste foto “foto van de maand” van de afgelopen twaalf maanden. Ook is er elke maand een thema opdracht. Daarnaast organiseert de vereniging fieldtrips en workshops. Heb je interesse om lid van deze vereniging te worden? Ga dan naar www.nederweerterfotoclub.nl en klik op de knop “Informatie aanvraag” en vul je gegevens in. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. De Nederweerter Fotoclub heeft echter een beperkt aantal plaatsen. Mocht het ‘vol‘ zijn, dan geven ze je hiervan bericht en word je indien gewenst op de wachtlijst geplaatst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10

Advertentie